fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

U-18 landsholdsspiller tager til BC Copenhagen

BC Copenhagen har tilføjet endnu et dansk talent til deres holdkort. Gabriel Johan Vogel er ny mand i BC uniformen.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

BC Copenhagen har præsenteret nye spillere de sidste par dage. Søndag blev ingen undtagelse. For klubben har nemlig præsenteret det danske talent, Gabriel Johan Vogel, som bytter SISU ud med BC.

Gabriel Johan Vogel bliver den niende spiller på BC Copenhagens holdkort til den kommende sæson. Indtil videre er otte af de ni spiller alle sammen danske spillere, som skal repræsentere BC Copenhagen.

Udover Gabriel Johan Vogel, så er det Martin Poulsen, Marko Veljic, William Vang og mange flere, som BC har hentet til næste sæson.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.