fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved får ny hjemmebane

Hal 1 bliver byttet ud med Arena Næstved. Det skriver klubben på deres Facebookside.

Fra næste sæson får Team FOG Næstved ny hjemmebane, men så ny er den heller ikke. For de rykker nemlig tilbage til Arena Næstved efter fem år i Hal 1. Det kan klubben meddele på deres Facebookside.

En stigning i prisen for lejen af arenaen gjorde, at klubben valgte at rykke alle sine hjemmebanekampe ind i den mindre Hal 1.

“Det er en stor dag for os”

I pressemeddelelsen fra Team FOG Næstved fortæller klubbens direktør, Andreas Larsen, hvor glade de har været for Hal 1, men også hvorfor det var tid til at komme tilbage i arenaen.

“Vi har haft et godt samarbejde i Hal 1, og jeg synes, at vi har kunne byde både fans og partnere på stærke kampe med kanon stemning. Arenaen er dog den rigtige ramme for os og vi drømmer naturligvis om at kunne udvikle både fanopbakningen og vores meget stærke erhvervsklub bag holdet. Vi er vokset ud af rammerne og kan ikke komme videre. Det er en stor dag for os, og jeg vil gerne kvittere Arena Næstved for en god dialog, og en løsning, som begge parter kan se sig i,” siger Andreas Larsen, direktør i Team FOG Næstved til klubbens Facebookside.

Resten af sæsonen i Hal 1

Spillere og fans må dog vente lidt, inden de skal finde sig til rette i sæderne i Arena Næstved, for resten af den indeværende sæson bliver fortsat spillet i Hal 1.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.