fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Tæt kamp: Værløse Blue Hawks besejrede BK Amager i intenst opgør

Værløse Blue Hawks trak det længste strå i kampen over BK Amager. Det tætte opgør sluttede 91-89 til Værløse Blue Hawks.

Foto: Heinzefoto

BK Amager havde ikke den bedste start på denne sæson, men det begynder at vende så småt. Efter sejren over BMS Herlev, har BK Amager spillet meget tætte kampe, hvor de har været tæt på at vinde deres anden sejr i denne sæson. I kampen over Værløse Blue Hawks skete det samme. Hjemmeholdet tog sejren på 91-89 over BK Amager, der nu har tabt 13 kampe i denne sæson.

Tæt affære

Den første kamp efter julen blev en utrolig tæt kamp, hvor begge mandskaberne havde føringer i kampen. Men selvom de fulgtes ad i store dele af kampen, så var Værløses tredje periode afgørende for kampen. Hjemmeholdet var kontinuerlige igennem alle fire perioder. De scorede 24 point i første periode, 22 i anden periode, 23 i tredje periode og 22 i sidste periode. Mens BK Amager scorede 23 i første periode, 25 i anden, 17 i tredje og 24 point i sidste periode.

Holdindsatsen vandt

Kampens topscorer blev en fra gæsterne, men det var hjemmeholdets flotte holdindsats, der vandt kampen. De havde fem spillere, der lavede over ti point i kampen. Adam Heede-Andersen lavede 14, William Højby lavede 13, Mikkel Hauge lavede 12, Simon Schwartz lavede 11 og Frederik Jellum lavede 10.

BK Amager havde nogle spiller, som virkelig kan lave point i kampene. Oscar Quackenbush og Andrew Sims er begge leveringsdygtige i point-kategorien. Quackenbush lavede 25 point i kampen og sluttede som topscorer. Andrew Sims sluttede kampen med 19 point og 13 rebounds. Men det var ikke kun de to store profiler, der spillede en flot kamp i nederlaget til Værløse Blue Hawks. For Linus Grøn leverede 21 point i kampen.

Næste runde

Nu har begge mandskaber fri resten af året. Værløse Blue Hawks skal først spille deres næste kamp den 5. Januar, hvor de skal en tur til Aarhus for at spille mod Bears Academy.

BK Amager har endnu længere til deres næste opgør. De skal først i aktion igen den 7. Januar. Der får de besøg af Holbæk-Stenhus.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Nyhedsoversigt

I denne artikel kigger vi på de danske landsholdsspilleres sæson inden kampene mod Georgien og Finland.

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...

Basketligaen

Bakken Bears havde Randers Cimbria i sækken i anden halvleg, da de to hold mødtes fredag, og særligt tredje periode var yderst begivenhedsrig med...