fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits tog til Nørrebro og sejrede

Svendborg Rabbits slog TheView Copenhagen med 74-97 og hentede dermed sæsonens trejde sejr. Nu har de seks point efter de tre første kampe.

Foto: FN Sportsfoto

Med en sejr i Nørrebrohallen kunne Rabbits få tredje sæsonsejr, og dermed tangere Team FOG Næstved, som også har vundet de første tre kampe i sæsonen. Det blev også til en sikker sejr til sidste sæsons bronzevindere med 74-97 over TheView Copenhagen.

Det var tydeligt allerede i første periode, at de sydfynske kaniner nok skulle få de to point med hjem til Svendborg. Spørgsmålet var bare, hvor meget de skulle vinde med. Det var specielt Sebastian Åris, Tyre Gathright og Aaron Levarity som var afgørende for den store Svendborg-sejr. Sebastian Åris lavede 13 point og 8 assists. Tyre Gathright sluttede som kampens topscorer med 24 point og fire rebounds. Men Aaron Levarity sluttede med kampens flotteste statistikker. Forwarden lavede nemlig en double-double med 13 point og 11 rebounds.

Turnovers

Var en af de ting som TheView Copenhagen lavede flest af i kampen. Med 17 turnovers i en kamp bliver det svært at spille op mod en så dygtig modstander som Svendborg Rabbits. Fordi kaninerne udnytter fejlene fra TheViews side og scorer 11 point efter turnovers af hjemmeholdet. Modsat lykkedes det kun TheView at hente seks point efter Rabbits turnovers.

Kolde starters

Starterne fra hjemmeholdet nåede aldrig at få gang i scoringerne, og det betød selvfølgelig også noget for kampbillede. Sammenlagt stod starterne fra TheView kun for 23 point ud af de 74 som de sluttede kampen af med. Så holdet fra Nørrebro var afhængige af bænken i kampen. Og der var specielt en bænkspiller, som gjorde det ekstra godt i kampen selvom det blev til et nederlag. Carlo Taylor Urne blev klart bedste spiller fra hjemmeholdet, da han lavede ligeså mange point som de fem starter gjorde. Han sluttede nemlig med 23 point, og han skulle kun bruge 13 minutter på at lave de point.

I næste runde er det brandvarme Team FOG Næstved, som kommer til besøg i Nørrebrohallen. Så der venter en svær opgave, hvis TheView vil have deres anden sejr i sæsonen i den kamp. Den kamp bliver spillet fredag den 15. oktober kl 18:30.

Svendborg Rabbits skal på endnu en udebane tur, når de skal møde Randers Cimbria. Kronjyderne er kommet lidt skævt fra start, så de kunne godt bruge en sejr på hjemmebanen over Rabbits. Men Svendborg har set gode ud, så der er lagt op til et super spændende opgør mellem de to mandskaber. Den kamp bliver spillet torsdag den 14. oktober kl 19:15.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Team FOG Næstved har her til aften præsenteret deres nye point guard. Ian Dubose skal spille for det sydsjællandske mandskab den kommende sæson.

Basketligaen

Den amerikanske center, James "Jimbo" Lull, er ny center i Team FOG Næstved. Han bliver også den første amerikaner på Næstveds holdkort til den...

Basketligaen

Næstved fans kan huske ham, og måske er der andre fans af Basketligaen, hvor der ringer en lille klokke, når navnet Kentwan Smith bliver...

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...