fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits slog Bears Academy efter tæt kamp

Foto: MJ

Svendborg Rabbits hentede søndag eftermiddag en snæver sejr i Aarhus, hvor de gæstede Bears Academy. Det sydfynske mandskab besejrede det aarhusianske hold med 81-87, og Svendborgs store profil Sebastian Åris spillede en stor kamp for Kaninerne. 

Gæsterne fra Fyn tog sejren og de to point til ligaregnskabet, men det er ikke fordi, at Bears Academy ligefrem gik tomhændet fra kampen.  Det unge Bears-hold leverede nemlig en hæderlig indsats mod et uhyre stærkt Svendborg-hold, der befinder sig på en andenplads i Basketligaen med syv sejre og et enkelt nederlag. Et nederlag er man meget sjældent tilfreds med, men Bears Academy kan tage meget med fra nederlaget.

Bears Academy spillede lige op med et af topholdende i ligaen og var marginalerne på deres side, kunne de have lavet en af sæsonens helt store overrakelser.

Svendborg Rabbits sejrede med 81-87. Kampens topscorer var Sebastian Åris med 26 point. Han pyntede på sin statline med fem assists. Tyre Gathright scorede 20 point, mens Aaron Levarity lavede 13 point og 17 rebounds.

Topscorer for Bears Academy var Keane Thomann med 16 point. Både Magnus Møllgaard, Jacob Vistisen og Marius Sørensen scorede 13 point. Anton Harbo satte 12 point på tavlen.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC hentede søndag en sejr på en utrolig scoring af amerikanske Andy Cleaves. HIC vandt mod Værløse Blue Hawks med 95-92.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte lørdag den ubesejrede stime i Basketligaen med en overbevisende sejr mod Team FOG Næstved.

Basketligaen

Der var lagt op til en yderst spændende kamp i Nørrebrohallen lørdag eftermiddag, da theView Copenhagen tog imod Bears Academy. Det stod hurtigt klart,...

Basketligaen

Med en pligtsejr over BMS Herlev, kan Randers Cimbria nu snuse til Team FOG Næstved, som lige nu ligger på tredjepladsen. Randers Cimbria vandt...

Basketligaen

Gage Davis, der i sidste sæson spillede for Horsens IC, har fundet sig en ny arbejdsgiver i Italien. Amerikaneren har skrevet under med Pistoia,...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks revancherede sig, da de torsdag aften fik besøg af BMS Herlev. Hawks vandt med 103-87.

Bakken Bears

Er du i tvivl om, hvem der er semifinaleklar? Find ud af det lige her.

Basketligaen

Team FOG Næstved havde indtil i dag to ledige pladser på deres holdkort, men den ene af de pladser er nu blevet besat. Næstved...