fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits præsenterer ny assistenttræner

Cheftræneren i Svendborg Rabbits, Mads Andersen, har fået en ny assistenttræner. Han hedder Jan Hricko, og han kommer fra Slovakiet.

Foto: fiba.basketball

Trænerstaben i Svendborg begynder at tage form. Nu har klubben fundet deres nye assistenttræner. Valget faldt på den slovakiske Jan Hricko, som kommer til Svendborg efter en årrække i svensk basketball, hvor han har været træner i EOS Lund. Men nu rykker han til Danmark, hvor han får sin daglige gang hos Svendborg Rabbits.

Jan Hricko erstatter Alex Arias, som ellers blev hentet til Svendborg som deres nye assistenttræner i februar 2023, men nu skulle den spanske træner videre. Han er blevet cheftræner i den georgiske klub, Zaza Pachulia Basketball Academy.

Mads Andersen og Jan Hricko skal træne en blanding af unge spillere og rutineret spiller, og forsøge at forbedre den skuffende forrige sæson.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.