fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits er klar med erstatningen for finsk center

Ilmari Toikkanen er stoppet i Svendborg Rabbits, på grund af personlige årsager. Nu har Svendborg fundet erstatningen. Kevin Marfo er ny kanin.

Foto: Rasmus Lynge Schmidt

Svendborg Rabbits har et af de mest pressede programmer af holdene i Basketligaen. Så da deres tidligere finske center, Ilmari Toikkanen, måtte bede om at få sin kontrakt ophævet, havde Troels Mortensen travlt med at finde en ny spiller, som kan fylde den manglende plads.

Nu er den spiller fundet. Valget faldt på den 204 centimeter høje Kevin Marfo. Han kommer til Svendborg efter et ophold i italiensk basketball og et kort ophold i fransk basketball, hvor han sammen med klubben, Etoile Angers Basket, blev enig om at ophæve samarbejdet.

Statistikker i Europa

Da Kevin Marfo begyndte sit eventyr i europæisk basketball var det i Italien. Der spillede han for den italienske klub Moncada Energy Agrigento, der spiller i den næstbedste række. I den sæson snittede han nogle flotte tal med 14,1 point, 8,2 rebounds og 2,0 assists per kamp.

Helt den samme succes havde han ikke i Frankrig, da han skiftede til Etoile Angers Basket. Der snittede han 6,5 point, 4,7 rebounds og 1,0 assists. Han spillede dog også næsten ni minutter mindre i snit for den franske klub, end han gjorde, da han løb rundt i Italien.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.