fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits er forsat ubesejret efter kæmpe sejr over Randers Cimbria

Svendborg Rabbits virker ustoppelige i denne sæson, og det lykkedes ikke Randers Cimbria at stoppe kaninerne. Kampen mellem de to mandskaber endte med en 74-116 sejr til Svendborg Rabbits.

Foto: Sam's Photos

Svendborg Rabbits er kommet flyvende fra start, og holdet fra Sydfyn kørte også deres modstander over i denne runde. Det var Randers Cimbria, som led et kæmpe nederlag på deres hjemmebane. Hjemmeholdet tabte med 42 point til gæsterne fra Svendborg. Det endelige resultat blev 74-116 til Rabbits.

Gode fra første fløjt

I mange af Svendborgs sejrer i denne sæson er de kommet godt fra start. Det gjorde de i sidste runde mod TheView, og det gjorde de virkelig også i gårdagens kamp. Allerede i første periode havde de scoret 26 point, og da de to første perioder var slut stod det allerede 31-61 til gæsterne. Hjemmeholdet kunne simpelthen ikke følge med kaninerne, og det sås tydeligt igennem hele kampen. Hvis man tager et kig på statistikkerne fra kampen er det klart Svendborg, som var det dominerede hold i kampen. Rabbits lavede flere assists, hev flere rebounds og stjal bolden suverænt flest gange. Helt præcist huggede Rabbits bolden fra Randers elleve gange, mens kronjyderne kun lavede ét enkelt steal i hele kampen. Der var kun et statistik, hvor Randers dominerede Svendborg, og det var i turnovers.

Turnovers

Randers Cimbria lavede hele 21 turnovers i kampen, og med så mange af dem, kan det være en umulig opgave at spille op mod Rabbits. Men det er ikke et førstegangstilfælde, at Svendborgs modstander laver en masse turnovers. Kigger man på de tre sidste kampe som Svendborg har spillet kan man se, at de fremprovokerer en del turnovers. I deres sejr over Horsens, lavede de gule 18 turnovers i kampen. I sidste runde lavede TheView Copenhagen 17 turnovers imod Svendborg. En ting er at få det andet hold til at miste bolden, noget andet er at udnytte de chancer man får. Det gjorde Svendborg i kampen mod Randers. De leverede 26 point efter en Randers Turnover.

 

Kampens topscorer fik lavet 23 point, fire assists og fire rebounds. Det var Svendborgs nummer 13, Corey Silverstrom. Men flere spillere i kampen leverede fine numre. Sebastian Åris lavede 19 point og seks assists. Aaron Levarity scorede også 19 point og tog otte rebounds. Men Randers havde også en spiller, som spillede en god kamp for dem trods resultatet. Jonathan Klussmann lavede 20 point, fem rebounds og tre assists for kronjyderne.

 

Annonce. Scroll for at læse videre.

I næste kamp tager Rabbits imod BK Amager, som kommer til Svendborg, og skal forsøge at levere en overraskelse i kaninhulen. Rabbits har ikke tabt en eneste kamp i sæsonen, så de må være favoritter i det opgør. Den kamp bliver spillet den 20. oktober klokken 19:00.

Randers derimod har haft en halvsløj sæsonstart, og det er kun blevet til en sejr i den nye sæson. Men kronjyderne vil gøre alt for at få deres sæson på ret kurs igen. Og det kan de gøre den 23. oktober klokken 15, når BMS Herlev kommer på besøg i Randers.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits hentede søndag eftermiddag en snæver sejr i Aarhus, hvor de gæstede Bears Academy. Det sydfynske mandskab besejrede det aarhusianske hold med 81-87,...

Basketligaen

Efter første periode kunne det godt ligne, at BK Amager kunne tage deres første sæsonsejr. Men det blev BMS Herlev, der gik ud af...

Basketligaen

Durell Vinson og theView Copenhagen vinder dagens opgør mod Værløse Blue Hawks. Københavnerne vinder 84-79 efter en tæt kamp, hvor det længe lignede, at...

Bakken Bears

Bakken Bears hentede torsdag aften en flot sejr på udebane mod Horsens IC. Bears besejrede Horsens med cifrene 72-85.

Basketligaen

Siler Schneider har langt om længe fået sin arbejdstilladelse. Amerikaneren får derfor debut i Horsens ICs kamp mod ærkerivalerne Bakken Bears i morgen, torsdag.

Basketligaen

Amerikanske Durell Vinson er atter tilbage i Basketligaen. Vinson har skrevet under på en kontrakt med theView Copenhagen.

Basketligaen

Sæsonens anden udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for november er Randers Cimbrias Reginald Kissoonlal.

Basketligaen

Randers Cimbria har fundet deres erstatning for den langtidskadede Trey Phills. Valget faldt på den 26-årige guard, Brandon Randolph, som spillede for kronjyderne i...