fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg fortsatte sejrsstimen i Aarhus

Svendborg Rabbits var kun otte mand mod Bears Academy, men det stoppede ikke brandvarme Rabbits. De slog Bears Academy med 81-100 i Vejlby Risskov Hallen.

Foto: Robert Dines Rasch

Tre sejre i tre spillede kampe. Svendborg Rabbits har fået den bedst tænkelig start på slutspillet. Ikke kun har Rabbits vundet de første kampe. De har vundet alle kampene overbevisende. Det blev også en overbevisende sejr onsdag aften over Bears Academy. Slutresultatet af den kamp blev 81-100 til udeholdet fra Svendborg.

Svendborgs otte mand var nok til at slå Bears Academy, som havde 12 mand på deres holdkort. Begge mandskaber havde fem spiller, som scorede +10 point i kampen.

Kampens topscorer skulle findes på det vindene hold. Aaron Levarity sluttede kampen med 22 point og 7 rebounds. Bears Academys topscorer blev Jacob Sinding Vistisen. Han sluttede af med flotte 17 point i nederlaget til Rabbits.

To bænk spillere i kampens bedst line-up

Selvom Svendborg Rabbits kun havde tre spillere med på bænken, så var to af dem en del af Svendborgs bedste line-up i kampen. Når bænkspillerne, Oscar Jørgensen og Nicklas Jønsson, spillede sammen med starterne, Sebastian Åris, Fenton Bradley og Aaron Levarity, havde Svendborg aftenens bedste line-up på banen. Med de fem spillere på banen havde Svendborg en +/- på +11 point som betyder, at Rabbits “vinder” kampen med 11 point, når de fem spillere er på banen sammen.

I Bears Academys næste kamp spiller modstanderen i en gul uniform. Horsens IC kommer forbi Aarhus den 21. marts, og kampen begynder kl 18:30 i Vejlby Risskov Hallen.

I Svendborgs næste kamp skal de møde deres hidtil sværeste modstander i slutspillet. Bakken Bears, som lige er kommet i semifinalen i FIBA Europe Cup, skal forsøge at ødelægge Svendborgs sejrsstime på mandag den 21. marts. Kampen mellem de to tophold begynder kl 19:00 i Svendborg.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Basketligaen

Der kom vigtige point i hus, da Svendborg Rabbits besejrede Værløse Blue Hawks med 88-83 i Kaninhulen i Svendborg.

Basketligaen

I et større interview med Sjællandske Nyheder har Holbæk-Stenhus´ cheftræner Matias Camino ytret sin utilfredshed om, at flere danske spillere og talenter får for...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har været sæsonens mest interessante historie i Basketligaen. Ikke nok med at de kvalificerede sig til Playoff A, har de formået...

Basketligaen

Med en sejr mod Værløse Blue Hawks lægger Randers Cimbria pres på Svendborg Rabbits, der fredag skal møde Horsens IC. Randers besejrede torsdag aften...

Basketligaen

Hal 1 bliver byttet ud med Arena Næstved. Det skriver klubben på deres Facebookside.