fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Storsejr i Forum: Horsens blæste BMS Herlev af banen

Sejren var ikke til at tage fejl af, da Horsens IC besejrede BMS Herlev med 36 point. Efter de fire perioder var stillingen 84-48.

Foto: MJ Horsens

For første i den nye sæson kunne Forum Horsens byde på basketball, da hjemmebanefavoritterne, Horsens IC, bød BMS Herlev velkommen i det jyske.

BMS Herlev havde tidligere på ugen vundet deres første kamp, da de besejrede BK Amager. Horsens IC havde stadig deres første sejr tilgode, efter to nederlag mod Svendborg Rabbits og Bakken Bears.

Men lørdagen blev dagen, hvor Horsens IC hentede deres første sejr i land. For hjemmeholdet viste BMS Herlev, hvem der bestemmer i Forum Horsens. HIC sendte gæsterne hjem med et nederlag på 36 point. Opgøret sluttede 84-48 til Horsens IC.

Magtdemonstration

Allerede fra kampens første periode viste Horsens IC, at de var sultne efter den første sejr i den nye sæson. Der gik ikke længe, før hjemmeholdet havde fået bygget en pæn føring på benene, som de udbyggede i store dele af kampen.

En af nøglerne til den magtdemonstration af en sejr var Horsens IC evne til at lukke for BMS i defensiven. I to af kampens fire perioder formåede BMS Herlev kun at score henholdsvis otte og ni point, hvilket kom til at koste i sidste ende. Gæsterne kunne ikke rigtig få gang i offensiven, og i de to andre perioder fik de kun scoret 15 og 16 point.

En anden nøgle til HICs succesfulde kamp i dag hedder Greg William Jr. Den nye Horsens-spiller lavede 31 point, hvilket var nok til at sikre ham titlen som kampens topscorer.

Næste runde

Horsens IC skal spille på hjemmebanen igen i næste runde. De får dog lidt mere modstand, end de fik i lørdagens opgør. Randers Cimbria kommer på besøg. Den kamp bliver spillet den 26. september klokken 19:00 i Forum Horsens.

BMS Herlev kommer igen på en opgave, når de får besøg af Team FOG Næstved. Den kamp skal spilles den 30. september i Nordic Basketball Arena Skovlunde.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Basketligaen

BK Amager må undvære Tomas Bjarkason, som skal opereres i knæet og først er tilbage i det nye år, mens sæsonen er slut for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet to nye spillere. Den ene fik en god debut, da Svendborg Rabbits besejrede Bears Academy med 60-86.