fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Stensikker Næstved-sejr i grundspillets sidste runde

Team FOG Næstved hentede en pligtsejr over BK Amager i den sidste runde af grundspillet i Basketligaen. Kampen sluttede 92-116 til Team FOG Næstved.

Foto: Bent Adolfsen

Både BK Amager og Team FOG Næstved spillede torsdag aften deres sidste kamp i Basketligaens grundspil. Begge klubber vidste inden aftenens kamp, hvordan de sluttede. Næstved i Play-off A og Amager i Play-off B. Det ændre aftenens resultat ikke noget på. Næstved vandt kampen stensikkert med 92-116 over værterne fra Amager.

Lige start

Det var Team FOG Næstved, som havde Ian DuBose med igen, der kom bedst fra start. Ført an af deres store profil, Mike McGuirl. Det var dog ikke kun de amerikanske profiler, der viste sig. Mathias Bak kom også godt fra start med flere point og nogle rigtig gode rebounds.

Selvom Næstved fik den bedste start, så var Amager i hælene af dem hele tiden. I de sidste fire minutter af første periode spillede BK Amager fremragende basketball, som resulterede i, at de hentede Næstveds føring, kampen var helt lige. Næstved nået dog at komme en smule foran, inden kampens første periode sluttede. Stillingen var 24-36, da holdene havde spillet de første 10 minutter.

Bæst

Anden periode startede, som første periode sluttede. Begge mandskaber matchede hinanden, så kampen var fortsat helt lige. Men takket være et ekstra gear hos BK Amager, så lykkedes det dem at komme foran i kampen, hvilket tvang coach Hipsher til at kalde en hurtig time-out i anden periode.

Den time-out fik vækket noget hos Team FOG Næstved. Det noget var Jimbo Lull. Næstveds big-man kom flyvende ud, og BK Amager-spillerne kunne ikke stoppe ham. Han scorede som det passede ham. Det betød, at Næstved havde en sikker føring, inden de 15 minutters pause. Amager var bagud med 45-59 efter to perioder.

Energisk

Der var smæk for skillingen, da holdene troppede op til tredje periode. De to mandskaber fløj fra den ene ende til den anden. Næstved var foran, men Amager nægtede at give op, men grundet lidt dumme turnovers, så stak Næstved af for de hårdt spillende Amager-spillere. Inden fjerde periode var stillingen 72-91.

Cruise control

I sidste periode var sejren i hus for Team FOG Næstved, og den skulle bare spilles hjem. BK Amager virkede trætte i sidste periode, for de lavede dumme fejl, der ikke gjorde det nemmere for hjemmeholdet. Men BK Amager fightede til det sidste, og derfor endte hjemmeholdet med at score 92 flotte point mod et af ligaens bedste hold. Kampen sluttede 92-116.

To på toppen

Der var hele to spillere, som virkelig imponerede i kampen. Både Mike McGuirl og Mitch Pelissier lavede 32 point i kampen.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Basketligaen

Der kom vigtige point i hus, da Svendborg Rabbits besejrede Værløse Blue Hawks med 88-83 i Kaninhulen i Svendborg.

Basketligaen

I mandagens første opgør i Basketligaens Playoff-A gruppe tog Randers Cimbria i mod Team FOG Næstved. Det skulle vise sig at blive svært for...