Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Sejr i Næstved: Team FOG sender Bakken Bears hjem med nederlag i bagagen

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Der var dømt topbrag i Basketligaen.

Bakken Bears gæster Næstved, hvor Team FOG bød dem velkommen.

Det er utrolig tæt i toppen, så udfaldet af mandagens kamp kunne ændre i stillingen.

Det blev hjemmeholdet, som trak sig sejrrigt ud af opgøret. Team FOG Næstved vinder kampen 90-84 over de forsvarende mestre fra Aarhus.

57 point i perioden

Første periode blev en scoringsrig omgang. Begge holdene var i spillehumør i kampens første ti minutter. Der var dog ingen af holdene, som fik slået hullet til de andre. Hvilket betød, at der var en masse skiftende føringer i perioden.

En af Bakkens nøgler til deres succes i perioden var deres afleveringer. Med laser-præcision sendte Bakken Bears-spillerne bolde ind til spillerne under kurven, så de fik lavet en masse point tæt ved kurven.

For Næstved var det deres steals i første periode, som holdte dem godt med i kampen.

Det blev en periode med en masse point, som sluttede med et brag, da Gustav Knudsen kastede en Alley-oop til Elijah Childs, der bragede den i, inden første periode sluttede med stillingen 28-29 til Bakken Bears.

Hektisk periode

Kampens anden periode blev en hektisk en af slagsen. Begge hold havde den samme energi, som de havde kampen første ti minutter, men holdene scorede ikke ligeså nemt i denne periode. Begge holdene sendte med glæde bolden afsted fra distancen.

En ting, som er gået igen i kampens to første perioder, er mængden af start skridt. Dem var der en del af i kampens første perioder.

Efter den hektiske start på perioden, så var det Team FOG Næstved, der tog styringen i kampen, og kom foran med fire point, inden holdene gik til pause. Stillingen efter anden periode var 53-49 til Team FOG Næstved.

Lille Bakken comeback

I tredje periode lavede gæsterne et lille comeback, så kampen var helt lige. Team FOG Næstved laver en del turnovers i perioden. Alligevel formår de stadig at holde Bakken bagud med tre point.

I fjerde periode var det hjemmeholdet, der kom bedst fra start. Næstved kom hurtigt foran ti point. Og det betød, at de satte tempoet væsentligt ned, så de kunne få nogle sekunder af uret.

I kampens sidste minutter forsøgte Bakken Bears at hente hjemmeholdet, men med brændte skud og masse Næstveds rebounds, fik Team FOG kørt de sidste sekunder af uret.

Team FOG Næstved vandt 90-84 over Bakken Bears, som måtte tag pointløs hjem til Aarhus.

Ubemærket

Kampens topscorer blev det næsten ubemærket. Han lavede en masse point uden man rent faktisk lagde mærke til det, fordi han ikke gøre det på en prangende måde.

Rodney Chatman sluttede kampen på toppen af topscorer-listen. Næstved-spilleren lavede 31 point i kampen.

Det er udebaneture næste gang for både Team FOG Næstved og Bakken Bears.

Bakken Bears skal en tur til hovedstadsområdet, hvor de skal krydse klinger med BMS Herlev. Den kamp bliver spillet den 19. marts klokken 14:00.

Team FOG Næstved skal til sydfyn, hvor kaninerne fra Svendborg venter. Det er den 20. marts klokken 19:15.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Estiske Keila Coolbet blev sat på plads af Bakken Bears, der sejrede på udebane med cifrene 48-82.

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Basketligaen

Team FOG Næstved må sige farvel til amerikanske Max Rice, der har ønsket at vende hjem til USA.

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Team FOG Næstved sikrede sig en flot sejr torsdag aften, da de efter overtid besejrede Randers Cimbria med 114-109.

Bakken Bears kom godt fra land i den nye sæson i European North Basketball League, da engelske Bristol Flyers blev slået med 83-72.

Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits er fortsat ubesejret i sæsonen, efter de lørdag slog Holbæk-Stenhus på hjemmebane.

Trods en flot første halvleg led Bears Academy lørdag eftermiddag et nederlag til Randers Cimbria på 93-73.