fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Sejr i Næstved: Team FOG sender Bakken Bears hjem med nederlag i bagagen

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Foto: Kim Haugaard - FRAME2

Der var dømt topbrag i Basketligaen.

Bakken Bears gæster Næstved, hvor Team FOG bød dem velkommen.

Det er utrolig tæt i toppen, så udfaldet af mandagens kamp kunne ændre i stillingen.

Det blev hjemmeholdet, som trak sig sejrrigt ud af opgøret. Team FOG Næstved vinder kampen 90-84 over de forsvarende mestre fra Aarhus.

57 point i perioden

Første periode blev en scoringsrig omgang. Begge holdene var i spillehumør i kampens første ti minutter. Der var dog ingen af holdene, som fik slået hullet til de andre. Hvilket betød, at der var en masse skiftende føringer i perioden.

En af Bakkens nøgler til deres succes i perioden var deres afleveringer. Med laser-præcision sendte Bakken Bears-spillerne bolde ind til spillerne under kurven, så de fik lavet en masse point tæt ved kurven.

For Næstved var det deres steals i første periode, som holdte dem godt med i kampen.

Det blev en periode med en masse point, som sluttede med et brag, da Gustav Knudsen kastede en Alley-oop til Elijah Childs, der bragede den i, inden første periode sluttede med stillingen 28-29 til Bakken Bears.

Hektisk periode

Kampens anden periode blev en hektisk en af slagsen. Begge hold havde den samme energi, som de havde kampen første ti minutter, men holdene scorede ikke ligeså nemt i denne periode. Begge holdene sendte med glæde bolden afsted fra distancen.

En ting, som er gået igen i kampens to første perioder, er mængden af start skridt. Dem var der en del af i kampens første perioder.

Efter den hektiske start på perioden, så var det Team FOG Næstved, der tog styringen i kampen, og kom foran med fire point, inden holdene gik til pause. Stillingen efter anden periode var 53-49 til Team FOG Næstved.

Lille Bakken comeback

I tredje periode lavede gæsterne et lille comeback, så kampen var helt lige. Team FOG Næstved laver en del turnovers i perioden. Alligevel formår de stadig at holde Bakken bagud med tre point.

I fjerde periode var det hjemmeholdet, der kom bedst fra start. Næstved kom hurtigt foran ti point. Og det betød, at de satte tempoet væsentligt ned, så de kunne få nogle sekunder af uret.

I kampens sidste minutter forsøgte Bakken Bears at hente hjemmeholdet, men med brændte skud og masse Næstveds rebounds, fik Team FOG kørt de sidste sekunder af uret.

Team FOG Næstved vandt 90-84 over Bakken Bears, som måtte tag pointløs hjem til Aarhus.

Ubemærket

Kampens topscorer blev det næsten ubemærket. Han lavede en masse point uden man rent faktisk lagde mærke til det, fordi han ikke gøre det på en prangende måde.

Rodney Chatman sluttede kampen på toppen af topscorer-listen. Næstved-spilleren lavede 31 point i kampen.

Det er udebaneture næste gang for både Team FOG Næstved og Bakken Bears.

Bakken Bears skal en tur til hovedstadsområdet, hvor de skal krydse klinger med BMS Herlev. Den kamp bliver spillet den 19. marts klokken 14:00.

Team FOG Næstved skal til sydfyn, hvor kaninerne fra Svendborg venter. Det er den 20. marts klokken 19:15.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.