fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria vinder åbningskamp i slutspillet over Team FOG Næstved

Randers Cimbria fortsatte deres gode stime ind i første kamp af slutspillet. De besejrede Team FOG Næstved med 83-71 på hjemmebanen i Arena Randers.

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

Randers Cimbria kunne ikke have håbet på en bedre start i slutspillet. Kronjyderne besejrede gæsterne fra Team FOG Næstved med 83-71. I en kamp, hvor hjemmeholdet var dominerede i tre ud af fire perioder.

Lige start

I kampens første periode kom begge hold godt for start. Der var masser spil, der fungerede, hvilket betød  holdene fik sat flotte point på tavlen. Det var både fra distancen og tæt på kurven, at Næstved og Randers hentede point.

I de ti første minutter af kampen kunne man mærke, at slutspillet var begyndt. God intensitet på banen. Selvom det havde været en helt lige kamp i første periode, så slog Randers et lille hul til sidst i perioden. Et hul, som aldrig blev hentet igen. Perioden sluttede 20-16 til Randers Cimbria

Ligaens nummer 1

I anden periode viste Randers Cimbria, hvem der sluttede på førstepladsen i grundspillet. Team FOG Næstved kunne simpelthen ikke hamle op med de kronjyske ettere. Randers fik bedre omgang med bolden, og kom nemmere til scoring, end Næstved gjorde.

Randers fik lukket rigtig godt ned for Team FOG Næstved. Hvilket betød, at Randers fik fremprovokeret en masse fejl fra Team FOG Næstved spillerene. Anden periode sluttede 45-36 til Randers Cimbria.

Randers var bedst

Der var heller ingen tvivl, om hvorvidt Randers Cimbria var de rigtige vindere af kampen i sidste halvdel af torsdagens kamp. De udspillede gæsterne, som ikke vidste, hvad de skulle gøre for at få vendt spillet. Cimbria var bare bedre i begge ender af banen. De fik lukket ned for Næstved, når de var i defensiven, og de scorede uden det store besvær, når de var i angreb.

Kampen sluttede 83-71 til Randers Cimbria, der nu har slået Team FOG Næstved i tre ud af fire opgør i denne sæson.

Kampens topscorer blev Josh Fortune, der scorede 29 af Cimbrias point i kampen. Men flere spillere havde flotte statisktikker. Både Morten Bülow og Mathias Bak Christensen leverede i torsdagens opgør. Bülow lavede 14 point i kampen, og Christensen lavede 16 point i kampen.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne