fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria trak det længste strå i OT-drama

Randers Cimbria var bedst, da deres opgør i mod Team FOG Næstved skulle afgøres i overtiden. Kronjyderne vandt kampen, 86-78.

Foto: Andreas Würtz

Dagens opgør i Arena Randers var vigtig for begge mandskaber. Randers lå inden kampen udenfor top fire, mens Team FOG Næstved havde mellemspillets tredjeplads, så der var en masse på spil til kampen. Det blev hjemmeholdet, godt ført an af Reginald Kissoonlal, som gik ud af kampen som sejrherre. Kampen, som skulle afgøres i overtime, sluttede 86-78 til Randers.

Næstved kom bedst fra start

Randers Cimbria havde lidt startvanskeligheder, som resulterede i en tidlig Næstved-føring. Første perioden sluttede 20-16 til gæsterne fra Næstved. I anden periode var det stadig Næstved, som styrede kampen. Til gengæld kom Randers Cimbrias helt store stjernerspiller, Reginald Kissoonlal, så småt i gang i anden periode, og selvom holdene gik til pause med stillingen 32-38 til Næstved, var kampen på ingen måde slut. Lige præcis Kissoonlal gik hen og fik en hovedrolle i kampens to sidste perioder.

Cimbrias nummer fem var ustoppelig

I denne sæson kan man ikke sige Randers Cimbria uden også at sige Reginald Kissoonlal. Han var ikke til at stoppe i kampens to sidste perioder. Med 12 point i tredje og otte point i fjerde periode, var han arkitekten, som fik Randers tilbage i kampen. Men der skulle mere end de normale 40 minutters basketball til, før kampen kunne blive afgjort. Med stillingen 72-72, da sidste periode var slut, skulle holdene i overtime.

I de ekstra fem minutter blev Kissoonlal og resten af Randers-truppen for stor en mundfuld for gæsterne, som endte med at tabe 86-78 til Randers Cimbria.

Kampens topscorer lavede 32 point og hev 12 rebounds. Det blev selvfølgelig Reginald Kissoonlal. Den store forward var nøglen til en Cimbria-sejr mandag aften i Arena Randers.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Team FOG Næstved har indgået en aftale med 18-årige Lukas Christensen, der er klar til endnu en sæson i Næstved-trøjen.

Basketligaen

BK Amager har forlænget aftalen med amerikanske Pat Ryan, der er klar til endnu en sæson som cheftræner for BK Amager.

Basketligaen

BK Amager har hentet 27-årige Isaiah Burnett, der senest spillede i Holland.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har hentet Patrick Renane til klubben. Renane spillede senest i USA.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Basketligaen

Horsens IC har fredag offentliggjort tilføjelsen af 19-årige Elias Nørgaard, der kommer til HIC efter to år på high school i USA.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks oplyser på Facebook, at de har forlænget aftalerne med Karl Boje Formann og Mikke Hauge.

Bakken Bears

Ryan Evans forlader Bakken Bears efter seks sæsoner, oplyser aarhusianerne på Facebook.