Randers Cimbria tager pligtsejr over Academy

Tilskuerne i Arena Randers kunne se deres hjemmebane-drenge spille en fin kamp imod de unge bjørne fra Aarhus. Jimmy Moores mandskab vandt kampen med cifrene 91-69.

Bears Academy var onsdag aften taget til Kronjylland. Aftens modstander var Randers Cimbria, der har fået god start på sæsonen i Basketligaen med tre sejre i fem kampe. Bears Academy skulle forsøge at tage deres tredje sejr i sæsonen onsdag aften. Men det blev hjemmebanefavoritterne fra Randers, der løb med sejren. Cimbria vandt kampen 91-69 efter de fire perioder.

God bjørne periode

I første periode var det gæsterne fra Aarhus, der kom bedst fra start. De unge bjørne spillede med en energi, som Randers Cimbria spillerne i kunne matche.

Men på trods forspring på otte point i løbet af periode, så fik de rutinerede Cimbria spiller hentet lidt ind på føringen. Første periode sluttede med et lille forspring til Academy. Stillingen var 22-23 til gæsterne.

Cimbria tog kontrol

Allerede i anden periode tog Randers kontrollen i kampen tilbage. Hvor Bears spillede med en masse energi i første periode, så var det anderledes i anden periode.

Det var kun i korte glimt, at Bears havde den samme energi. Hvilket også betød, at Cimbria blev lukket ind i kampen, og de så sig ikke tilbage bagefter. Anden periode sluttede 51-39 til Randers Cimbria

Randers Cimbria holdte kontrollen i resten af kampen, så tilskuerne i Arena Randers var aldrig i tvivl om onsdagens kamp skulle blive til en sejr. Kampen sluttede 91-69 til Randers Cimbria.

Kampens topscorer skulle findes på det vindende hold. Det blev Brandon Norfleet, som sluttede med flest point i kampen. Han sluttede kampen med 19 point.

Udover de 19 point, var Norfleet virkelig tæt på at lave en vild statstik. Havde han lavet én rebound mere, så havde han sluttet kampen med en triple-double. Hans statline i aftenens kamp hed 19 point, 10 assists og 9 rebounds.

I næste runde skal Bears Academy møde Værløse Blue Hawks på hjemmebanen i Aarhus. Den kamp bliver dog først spillet den 19. november, da der kommer en landskampspause nu.

Cimbrias næste modstander hedder BMS Herlev, som leverede en flot sejr over Bakken Bears onsdag aften. Den kamp bliver spillet inden landskampspausen. De tog hold møder hinanden den 3. november i Nordic Basketball Arena.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.