fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria nærmer sig ligaens tredjeplads

Med en pligtsejr over BMS Herlev, kan Randers Cimbria nu snuse til Team FOG Næstved, som lige nu ligger på tredjepladsen. Randers Cimbria vandt 96-107 på udebane over BMS Herlev.

Foto: Sam´s Photos

Med en 11-points sejr over BMS-Herlev kan Randers Cimbria så småt begynde at spille med om de sjove placeringer i Basketligaen. Kronjyderne vinder 96-107 over Herlev, som lige nu ligger på syvendepladsen i ligaen.

Kampen startede ellers med en første periode, hvor BMS Herlev kunne kigge op på måltavlen og konstatere, at de vandt første periode 26-22. Desværre for BMS Herlev kunne de ikke holde på føringen i resten af kampen. Specielt Cimbrias helt store superstjerne, Reginald Kissoonlal, var en vigtig brik i deres sejr lørdag eftermiddag.

Sejren til Randers Cimbria kom ikke til dem på bagrund af en dårlig kamp af hjemmeholdet. BMS Herlev leverede en masse point i alle kampens fire perioder, men Randers Cimbria var bare lige det bedre, og de fik scoret de ekstra point, som skulle til for at få sejren.

Kampens topscorer blev, ikke overraskende, Reginald Kissoonlal, som lavede hele 30 point i kampen. Den 211 centimeter høje forward skød gode procenter ude bag treeren, men også på 2-pointsskudet. Udover de 30 point, så lavede Kissoonlal også 7 assists og tog 9 rebounds. Hos BMS Herlev leverede en spiller lidt mere end resten af Herlev-truppen. Den spiller hedder Leonardo Carlino. Den unge forward lavede en double-double med 24 point og 10 rebounds.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Devon Thomas har skrevet under med finske Lahti Basketball.

Basketligaen

22-årige Leonardo Carlino har skrevet under på en kontrakt med Horsens IC.

Nyhedsoversigt

Basketballmediet Eurobasket.com har sat spotlight på Basketligaen og uddelt deres årlige sæsonpriser.

Basketligaen

Derrick Woods har skrevet under på en kontrakt med Venados de Mazatlan.

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...