fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria nærmer sig ligaens tredjeplads

Med en pligtsejr over BMS Herlev, kan Randers Cimbria nu snuse til Team FOG Næstved, som lige nu ligger på tredjepladsen. Randers Cimbria vandt 96-107 på udebane over BMS Herlev.

Foto: Sam´s Photos

Med en 11-points sejr over BMS-Herlev kan Randers Cimbria så småt begynde at spille med om de sjove placeringer i Basketligaen. Kronjyderne vinder 96-107 over Herlev, som lige nu ligger på syvendepladsen i ligaen.

Kampen startede ellers med en første periode, hvor BMS Herlev kunne kigge op på måltavlen og konstatere, at de vandt første periode 26-22. Desværre for BMS Herlev kunne de ikke holde på føringen i resten af kampen. Specielt Cimbrias helt store superstjerne, Reginald Kissoonlal, var en vigtig brik i deres sejr lørdag eftermiddag.

Sejren til Randers Cimbria kom ikke til dem på bagrund af en dårlig kamp af hjemmeholdet. BMS Herlev leverede en masse point i alle kampens fire perioder, men Randers Cimbria var bare lige det bedre, og de fik scoret de ekstra point, som skulle til for at få sejren.

Kampens topscorer blev, ikke overraskende, Reginald Kissoonlal, som lavede hele 30 point i kampen. Den 211 centimeter høje forward skød gode procenter ude bag treeren, men også på 2-pointsskudet. Udover de 30 point, så lavede Kissoonlal også 7 assists og tog 9 rebounds. Hos BMS Herlev leverede en spiller lidt mere end resten af Herlev-truppen. Den spiller hedder Leonardo Carlino. Den unge forward lavede en double-double med 24 point og 10 rebounds.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Team FOG Næstved har indgået en aftale med 18-årige Lukas Christensen, der er klar til endnu en sæson i Næstved-trøjen.

Basketligaen

BK Amager har forlænget aftalen med amerikanske Pat Ryan, der er klar til endnu en sæson som cheftræner for BK Amager.

Basketligaen

BK Amager har hentet 27-årige Isaiah Burnett, der senest spillede i Holland.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har hentet Patrick Renane til klubben. Renane spillede senest i USA.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Basketligaen

Horsens IC har fredag offentliggjort tilføjelsen af 19-årige Elias Nørgaard, der kommer til HIC efter to år på high school i USA.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks oplyser på Facebook, at de har forlænget aftalerne med Karl Boje Formann og Mikke Hauge.

Bakken Bears

Ryan Evans forlader Bakken Bears efter seks sæsoner, oplyser aarhusianerne på Facebook.