fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Rabbits siger farvel til finsk fyrtårn

Svendborg Rabbits finske center, Ilmari Toikkanen, har bedt om at få sin kontrakt ophævet i den sydfynske klub. Det skriver Fyns Amts Avis.

Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Svendborg Rabbits er blevet en profil fattigere. Ilmari Toikkanen har anmodet om at få sin kontrakt ophævet i den sydfynske klub, da han savner sin familie i Finland. Det skriver Fyns Amts Avis.

Ilmari Toikkanen nåede at spille 12 kampe for Svendborg Rabbits, hvor det blev til 3,6 point og 3,2 rebounds i gennemsnit per kamp.

I artiklen fra Fyns Amts Avis fortæller Rabbits-direktøren, Troels Mortensen, at man gået på udgik efter spillere, som kan fylde de tomme pladser ud på Rabbits holdkortet.

Det var nemlig ikke kun den finske center, der spillede sin sidste kamp for holdet fra Svendborg. Martin Lindholm Christiansen har også valgt at stoppe, da han og kæresten venter et barn til januar, som han har valgt at prioritere.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.

Basketligaen

Oscar Quackenbush og BK Amager fortsætter samarbejdet. Dermed går Quackenbush ind til sin sjette sæson i Basketligaen som Amager-spiller.

Basketligaen

Bears Academy holder på 19-årige William Bloch, der i den kommende sæson kan se frem til en større rolle på holdet.