fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Rabbits sejr i årets sidste kamp i Svendborg

Årets sidste kamp i Svendborg sluttede godt for hjemmeholdet. Svendborg Rabbits vandt 82-76 over gæsterne fra Værløse Blue Hawks.

Foto: Tom Andreasen - Fotografi

2022 er ved at rinde ud, og der har været både op- og nedture i Svendborg. Sidste års finalister har ikke fået den bedste start på sæsonen. En sejr i aften over Værløse Blue Hawks kunne pynte lidt på den skuffende halvsæson. Men Værløse har slået Bakken Bears i denne sæson, så dem skulle man ikke undervurdere.

Kampen i Svendborg kom ikke til at skrive sig ind i historiebogen for den bedst spillede kamp, men det blev hjemmeholdet fra Svendborg, som løb med sejren. Kaninerne vandt med cifrene 82-76 over de blå høge.

Højt tempo

Kampens første periode foregik i 6. gear. Der var virkelig højt tempo fra begge mandskaberne. Men kunne også ses på banen. Der var en masse afslutninger, hvor ikke alle var lige gode. Det høje tempo fik også betydning for antallet af turnovers. Dem var der nemlig ti af bare i første periode.

I første periode var det værterne fra Svendborg, som kom bedste fra start, men Værløse gav ikke nemt op, så hullet til kaninerne var ikke ret stort. Perioden sluttede 24-18

Høgene hentede ind

Anden periode var Værløses periode. De spillede en super flot periode, hvor de også fik hente ind på den føring, som Svendborg havde efter kampens første ti minutter. Det lykkedes også gæsterne at indhente dem helt til stillingen 35-35.

Men grundet én Svendborg-spiller fik Værløse ikke føringen. Kentwan Smith var vigtig for hjemmeholdet i perioden. Han sørgede for en snæver føring inden pausen. Anden periode sluttede 42-40 til Rabbits.

Nyt hold i front

I tredje periode var det ellers Svendborg, som havde fået den bedste opsang i pausen. De spillede bedst i første del af perioden, men Værløse blev ved med at være lige i bagdelen af kaninerne. I tredje periode skete det så. Værløse fik hentet Svendborg, og de kom også foran. Derfor kunne holdene gik til bænkene mod en stilling på 59-62 til Blue Hawks.

Svendborg comeback

Værløse forsatte det gode spil i kampens sidste periode, og det ligende længe, at Værløse ville snuppe sejren med hjem til Sjælland, men så byttede holdene momentum. Svendborg Rabbits spillede super flot og disciplineret i sidste halvdel af fjerde periode. Værløse tabte pusten, og deres skud gik sjældent igennem den røde ring. Men det gjorde den i den modsatte ende. Svendborg spillede kontrolleret, og tog de rigtige skud.

Svendborg vinder kampen med 82-76, og sluttede 2022 af med en tiltrængt sejr.

Der var tæt kamp i toppen af topscorerlisten. Men det blev Svendborgs Devin Whitfield, som sluttede af på toppen. Whitfield lavede 21 point i aftenens kamp.

MVB – Most Valuable Bunny

Der var en spiller, som var lidt bedre end de andre. Kentwan Smith var det vigtigeste spiller på banen i Svendborg. Han bidragede med 20 point, 9 rebounds og 2 assists. Han var også vigtig i defensiven. Han leverede også tre blocks i kampen.

 

 

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...