fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Oscar Jørgensen har fundet ny klub

Oscar Jørgensen har skiftet klub til ÍR Reykjavík, der i næste sæson skal spille i den islandske 1. division.

Oscar Jørgensen skifter klub fra Körfuknattleiksdeild Sindra til Íþróttafélag Reykjavíkur, der også er kendt som ÍR Reykjavík. Han fortsætter dermed sit islandske eventyr.

Det oplyser hans agent Mirko Virijević på sin Instagram.

Den tidligere Horsens IC og Svendborg Rabbits spiller har haft en rigtig god sæson i den islandske 1. division, hvor han har vundet titlen som holdets MVP. Det gjorde han efter at have snittet 19,6 point og fire assists per kamp. Han gjorde det ligeledes på nogle rigtigt flotte skudprocenter, hvor han skød 45,5 % bag trepointslinjen.

Oscar Jørgensens nye arbejdsgiver er efter denne sæson rykket ned i den islandske 1. division efter mange år i den islandske Express League. De vandt i den seneste sæson syv ud af 22 kampe, hvilket ikke var nok til at holde dem oppe i den øverste liga.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.