fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Ny forward på plads hos Team FOG Næstved

Team FOG Næstveds holdkort begynder at tage form. Klubben har præsenteret næste spiller. Amerikanske Gus Okafor bliver en del af Næstveds udvalg af forwards.

Foto: Bent Adolfsen

Der er kommet en del nye spillere på plads hos Team FOG Næstved i denne uge. Først Lagio Grantsaan, så EJ Dambreville, og nu har klubben præsenteret endnu en. Den amerikanske forward Gus Okafor skal spille i Næstved i Basketliga-sæsonen 2023-2024.

Gus Okafor kommer til Næstved efter nogle sæsoner i collegebasketball, hvor han senest spillede for Wichita State University.

I sidste sæson, Gus Okafor var en del af holdkortet på Wichita State University, spillede han i 26 kampe, hvori han var en del af starterne i otte af de kampe. I de 26 kampe snittede han 4,0 point og 3,4 rebounds per kamp.

Udover Wichita State University, så har Gus Okafor også spillet for Southeastern Louisiana University og Longwood University.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.

Basketligaen

Oscar Quackenbush og BK Amager fortsætter samarbejdet. Dermed går Quackenbush ind til sin sjette sæson i Basketligaen som Amager-spiller.

Basketligaen

Bears Academy holder på 19-årige William Bloch, der i den kommende sæson kan se frem til en større rolle på holdet.