fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Nedturen i Svendborg fortsætter

Foto: MJ Horsens

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne fra Svendborg tog imod Horsens IC.

Selvom det længe lignede en sejr til hjemmeholdet, så fik de gulklædte fra Horsens vendt kampen til deres fordel i kampens sidste periode. Horsens IC vandt opgøret 84-88 over kaninerne fra Svendborg.

Kaninerne var bedst i første to perioder

Første periode var noget af en rodebutik. Det var gæsterne fra Horsens IC, som kom bedst fra start. Rabbits lavede en masse turnovers, som Horsens IC formåede at udnytte. Det lykkedes dog Svendborg Rabbits at stoppe Horsens IC i deres gode spil.

De fik vendt spillet så godt, at de fik tilkæmpet sig et solidt forspring. Rabbits spillede hurtigt og effektivt basketball, der gjorde det svært for Horsens at følge med. I slutningen af første periode ramte Kentwan Smith et vigtigt skud fra distancen, som gav Rabbits den komfortable føring, som perioden sluttede med. Kampens første periode sluttede 28 – 17 til kaninerne.

Anden periode startede som den første sluttede. Svendborg Rabbits var gode i begge ender af banen. Horsens IC havde svært ved at komme til afslutninger. Og når de så fik afsluttet blev den enten blokket af en Rabbits-spiller eller gik simpelthen ikke i.

Det virkede som om, at Horsens IC var meget afhængige af Chris Lykes. Han var næsten den eneste fra gæsterne, som bragte noget energi på banen af de gulklædte spillere.

Svendborg sluttede perioden bedst af, men det lykkedes dog Horsens IC at hente lidt ind på føringen til Rabbits. Anden periode sluttede 47-38 til hjemmeholdet

Vedran vendte opgøret

I kampens tredje periode var det Horsens IC, der viste, hvor skabet skulle stå. De kom ud med den energi, som de ikke havde vist i de første to perioder. De fik hurtigt indhentet kanineres føringen, men Rabbits formåede at holde gæsterne knebent bag sig. Inden holdene skulle kampens sidste periode var stillingen 65-58 til Rabbits.

Der var spænding til det sidste i kampens sidste ti minutter. Horsens IC havde fået hentet Svendborg, og holdene byttede nu føring konstant.

Men en af Basketligaens største profiler i mange sæsoner, Vedran Borovcanin, viste hans rutine i kampens allersidste del. Med to meget vigtig scoringer af Vedran, kunne Horsens IC snuppe sejren med hjem til Jylland. Kampen sluttede 84-88 til Horsens IC.

Kampen topscorer blev den atletisk guard fra Horsens. Chris Lykes sluttede kampen af med 22 point, 6 rebounds og 6 assists.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Gustav Knudsen gjorde forskellen, da Bakken Bears lørdag aften spillede sig i pokalfinalen for 19. gang i klubbens historie. Bjørnebanden slog de forsvarende pokalmestre,...

Basketligaen

Chris Lykes gjorde det onde ved BK Amager og sendte sejren til Horsens

Basketligaen

Darius Bell, der indledte indeværende sæson hos BK Amager, skal prøve kræfter med georgisk basketball, hvor han skal spille for BC-Titebi.

Bakken Bears

Der var drama til det sidste, da Næstved tog imod Bakken Bears i denne rundes topopgør. Det blev gæsterne fra Aarhus, der løb med...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede bravt, men måtte lørdag eftermiddag se sig besejret af Svendborg Rabbits med 88-80.

Basketligaen

BC Copenhagen tog fredag sæsonens sjette sejr, da Bears Academy blev besejret med 75-68.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

Basketligaen

Søndag kunne Horsens IC præsentere deres nye guard på deres Facebookside. Den 24-årige guard, Christian Keeling, kommer til Horsens efter en enkelt kamp i...