fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Morten Sahlertz stopper hos Bakken Bears

Den mangeårige Bakken Bears-spiller, Morten Sahlertz, stopper hos Bakken Bears efter denne sæson, skriver klubben på deres Facebookside.

Foto: Basketball Champions League, championsleague.basketball

I næste sæson er der et klubikon mindre på Bakken Bears holdkortet.
Morten Sahlertz stopper hos de forsvarendemester. Det skriver klubben på deres Facebookside.

Klubikonet nåede at spille 13 sæsoner for den aarhusianske klub, hvor han har været med til at vinde 10 mesterskaber i Basketligaen.

Ægte Bakken-dreng

Hvis man slår klubikon op i en ordbog, så kunne der næsten være et billede af Morten Sahlertz iført den hvide Bakken Bears-trøje med den blå bjørn på brystet. Sahlertz startede hos Bakken Bears i 2008, og den danske forward har kun spillet to sæson for andre klubber end Bakken Bears.

I 2010-2011 sæson var han taget et smut ned af E45, da han tørnede ud for Horsens IC i den sæson. I 2011-2012-sæsonen hev han teltpløkkene op og forsøgte med en tur til Norge, hvor han spillede for Tromsø Storm.

Men efter sæsonen i Norge, vendte Morten Sahlertz snuden hjem mod Aarhus igen, hvor han har spillet lige siden.

 

Opdateres…

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Den regulære sæson blev afsluttet med at brag, da de to tophold Bakken Bears og Team FOG Næstved mødte hinanden.

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Bakken Bears

Bakken Bears skal i kvartfinalen i ENBL møde Serios Group Newcastle Eagles. Bakken Bears er grundet deres andenplads i gruppespillet tildelt den fordel, at...

Bakken Bears

Bakken Bears begrænsede Landstede Hammers til lave 56 point, men alligevel måtte de gå tomhændet fra tirsdagens European North Basketball League-brag.