fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Morten Bülow storspillende mod sit tidligere hold

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

Søndag var en sand basketball-dag. Et af de opgør var mellem Randers Cimbria og BMS Herlev. Det blev et opgør, hvor det var gæsterne, som kom bedst fra start. BMS Herlev spillede en rigtig flot første periode, hvor de scorede 24 point, mens de holdte Randers på 14 point. De kunne dog ikke holde Randers bag sig i resten af kampen. Hjemmeholdet spillede flot i de tre resterende perioder, som sikrede dem sejren på 86-76.

Bomstærke Bülow

Det var en storspillende Morten Bülow, der ikke holdte igen mod sit gamle hold, hvor han spillede i 18/19 sæsonen i Basketligaen. Han leverede en flot kamp, hvor han steppede op i kampen og lavede 24 point i en kamp, hvor deres store profiler ikke leverede deres sædvanelige mange point.

Udover de 24 point, så hentede han også 11 rebounds I kampen, og der blev lavet seks fejl på ham. Pointene kom ikke kun under kurven, for han sendte nemlig fire skud afsted fra distancen. Og dem ramte han to af, så han sluttede kampen med flotte skudprocenter.

Selvom han spillede en flot kamp, så var han ikke alene i toppen. For BMS Herlev havde en spiller, der også viste sig frem.

To på toppen

For BMS Herlevs nyeste spiller, Jaden Edwards, spillede også en flot kamp, der gjorde, at han også sluttede kampen med 24 point, og dermed må Edwards og Bülow dele titlen som kampens topscorer. Jaden Edwards hentede også 12 rebounds i kampen, så det var en kamp med flotte individuelle statistikker.

Næste runde

Nu får begge mandskaberne en lille pause, inden de skal spille igen. BMS Herlev skal i aktion igen den 29. november, hvor de får besøg af Svendborg Rabbits.

Der går endnu længere for Randers Cimbria. De skal vente helt til den 9. december, hvor de skal en tur til Holbæk Sportsby for at møde Holbæk-Stenhus.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Basketligaen

BK Amager må undvære Tomas Bjarkason, som skal opereres i knæet og først er tilbage i det nye år, mens sæsonen er slut for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet to nye spillere. Den ene fik en god debut, da Svendborg Rabbits besejrede Bears Academy med 60-86.