fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Miami Heat tager første stik i serien mod 76’ers

Miami Heat vinder første kamp i serien, og de er nu foran 1-0

Foto: Scott Gillig (Photocat001) - Flickr

Der var lagt op til en spændende serie mellem første-seedede Miami Heat og fjerede-seedede Philadelphia 76’ers. De to klubber sikrede sig pladsen i anden runde af dette års slutspil med sejre over henholdsvis Atlanta Hawks og Toronto Raptors. 

76’ers rejste amputeret til Miami, hvor seriens to første kampe spilles, da deres store stjerne Joel Embiid er ude med en skade. Joel Embiid har i denne sæson været altafgørende for 76’ers succes, så det kan umuligt ses anderledes, end at hans fravær er et utrolig stort tab. 

I den anden lejr var Kyle Lowry og Duncan Robinson tvunget på sidelinjen. 

Det lykkedes Miami Heat at tage første stik i serien, da de vandt kamp et med 106-92. 

 

Fraværet af Joel Embiid gav Bam Adebayo nemmere arbejdsbetingelser, og han sluttede kampen flot af med 24 point, 12 rebounds, fire assist, to steals og et enkelt Block. Hans direkte modstander under i kurven i natten kamp var DeAndre Jordan, der kun lykkedes med at tage to rebounds på 17 minutters spilletid. 

Topscoreren fra Miami Heat blev dog Tyler Herro, der fra bænken scorede 25 point. Med de 25 point tangerer han Heat-legenden Dwayne Wade for flest 25-pointskampe i slutspillet før en spillers 23-års fødselsdag. 

I Joel Embiids fravær så mange at James Harden skulle tage over i angrebsspillet. Det var dog Tobias Harris, der blev den mest scorende 76’ers spiller – og også topscorer for kampen – med 27 point. 

James Harden noterede sig for 16 point, og Tyrese Maxey stod for 19 point. 

Næste kamp i serien skal spilles natten til torsdag klokken 01:30 dansk tid, hvor 76’ers skal tage muligheden for at snuppe hjemmefordelen, inden turen går hjem til Philadelphia. 

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

NBA

NBA har afsløret årets All-Defensive hold, hvor Victor Wembanyama bliver den første rookie til nogensinde at være på førsteholdet.

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Basketligaen

Efter et fravær på 27 kampe forventer superstjernen Joel Embiid nu at vende tilbage lige i tide til et slutspils-run.

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

Milwaukee Bucks

Mon ikke Doc Rivers har haft noget med det at gøre? Om ikke andet er Patrick Beverley blevet sendt fra Rivers' gamle arbejdsgiver, Philadelphia...

Indiana Pacers

NBA Trade Deadline nærmer sig, og kaosset er officielt i gang.

NBA

Sidste års finalister fra Miami Heat har hentet nye kræfter til offensiven og tradet for Terry Rozier.

NBA

Det var en historisk aften, der udspillede sig, i nattens spillerunde af verdens bedste basketball-liga. Joel Embiid viste 20-årige Victor Wembanyama, hvilken center der...