fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Mads Bonde udlejet til spansk klub

Danske Mads Bonde Stürup skal i den kommende sæson spille for CB Almansa i den næstbedste spanske række.

Foto: fiba.basketball

Den danske landsholdsspiller Mads Bonde Stürup forlader nyoprykkede Basquet Girona til fordel for CB Almansa.

Det har danskerens nye klub bekræftet på sin hjemmeside.

Skiftet er dog ikke langvarigt, da Girona, der i den kommende sæson skal spille i den bedste spanske liga, Liga ACB, blot har udlejet Mads Bonde for den kommende sæson.

Artiklen fortsætter under tweetet

Om skiftet fortæller Almansa-cheftræner Tino Ugidos til klubbens hjemmeside:

“Vi er rigtig tilfredse med ankomsten af ​​Mads til holdet. Mads er en spiller både vi og Girona ser stort potentiale i, og vi har store forventninger til ham,” siger Ugidos og tilføjer:

“Han er en fantastisk forsvarsspiller og en ekstremt disciplineret spiller som perfekt opfylder den rolle på banen, som han bliver bedt om.”

Almansa spiller i den næstbedste spanske række, LEB Gold. Bonde følger således ikke med Girona op i Liga ACB, som af mange regnes som den stærkeste hjemlige liga i Europa. Hos Girona spillede danskeren side om side med basketballlegenden Marc Gasol, der havde en stor aktie i holdets succes i sidste sæson.

Mads Bonde er ikke den første spiller med dansk pas til at tørne ud for CB Almansa, idet den tidligere danske landsholdsanfører Jonathan Gilling tilbage i 2019 spillede for det spanske mandskab.

25-årige Mads Bonde har spillet i Spanien siden sæson 2016/17.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.

Bakken Bears

Bakken Bear står onsdag i klubbens første europæiske finale nogensinde, og spørger man holdets kaptajn Skyler Bowlin er de også favoritter, idet de har...

Bakken Bears

Gustav Knudsen var en af profilerne, da Bakken Bears tirsdag spillede sig videre til finalen i ENBL. Fullcourt.dk. mødte den danske profil kort efter...

Bakken Bears

Bakken Bears spillede sig tirsdag i finalen i European North Basketball League med en sejr på 90-77 mod BC Siauliai.

Bakken Bears

Udover en europæisk titel er der også en mindre sum præmiepenge på spil til European North Basketball League Final Four.

Basketball Champions League

Det 16-årige dansk stortalent Noah Nørgaard scorede 98 point til det netop afsluttede Youth Basketball Champions League og var dermed turneringens mest scorende spiller.

ASVEL

Det dansk-israelske stortalent Noam Yaacov er efter en række flotte præstationer i den bedste franske række i marts blevet kåret som månedens unge spiller.