fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Mads Bonde udlejet til spansk klub

Danske Mads Bonde Stürup skal i den kommende sæson spille for CB Almansa i den næstbedste spanske række.

Foto: fiba.basketball

Den danske landsholdsspiller Mads Bonde Stürup forlader nyoprykkede Basquet Girona til fordel for CB Almansa.

Det har danskerens nye klub bekræftet på sin hjemmeside.

Skiftet er dog ikke langvarigt, da Girona, der i den kommende sæson skal spille i den bedste spanske liga, Liga ACB, blot har udlejet Mads Bonde for den kommende sæson.

Artiklen fortsætter under tweetet

Om skiftet fortæller Almansa-cheftræner Tino Ugidos til klubbens hjemmeside:

“Vi er rigtig tilfredse med ankomsten af ​​Mads til holdet. Mads er en spiller både vi og Girona ser stort potentiale i, og vi har store forventninger til ham,” siger Ugidos og tilføjer:

“Han er en fantastisk forsvarsspiller og en ekstremt disciplineret spiller som perfekt opfylder den rolle på banen, som han bliver bedt om.”

Almansa spiller i den næstbedste spanske række, LEB Gold. Bonde følger således ikke med Girona op i Liga ACB, som af mange regnes som den stærkeste hjemlige liga i Europa. Hos Girona spillede danskeren side om side med basketballlegenden Marc Gasol, der havde en stor aktie i holdets succes i sidste sæson.

Mads Bonde er ikke den første spiller med dansk pas til at tørne ud for CB Almansa, idet den tidligere danske landsholdsanfører Jonathan Gilling tilbage i 2019 spillede for det spanske mandskab.

25-årige Mads Bonde har spillet i Spanien siden sæson 2016/17.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Den danske landsholdsstjerne Maria Jespersen førte søndag aften sit rumænske hold, ACS Sepsi-SIC, til sæsonens første titel, da Jespersen og co. sejrede med cifrene...

Eurobasket

Landstræner Allan Foss har foretaget en ændring i landsholdstruppen frem mod de kommende landskampe mod Norge og Slovakiet, der spilles torsdag og søndag.

Basketligaen

Dee Franklin, der har en fortid i Basketligaen, skal resten af sæsonen spille i den næstbedste række i Litauen.

EuroLeague

Danske Iffe Lundberg og Under Armour har indgået et samarbejde, der gør den danske landsholdsstjerne til firmaets nordiske atlet.

Internationalt

Laura Ziegler er atter blevet kåret som ´Atlantic 10 Rookie of the Week´. Det er syvende gang i denne sæson, hun vinder prisen.

Internationalt

Real Madrids 13-årige stortalent Mahamadou Landoure høstede stor opmærksomhed, da han i den spanske U14-pokalfinale leverede svimlende 56 point, 33 rebounds og fem blocks...

Internationalt

Virtus Segafredo Bologna led søndag et skuffende nederlag, da de mødte Germani Brescia i den italienske pokalfinale. Brescia tog fusen på favoritterne fra Bologna...

Basketligaen

DeVaughn Akoon-Purcell har landet en plads på rundens hold i den russiske VTB League. Den tidligere MVP i Basketligaen tørner i denne sæson ud...