fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Koch Bar tager til Belarus

Den tidligere Værløse-spiller og Horsens IC profil, Koch Bar, har fundet ny klub. Han skal spille for BC Minsk i Belarus.

Foto: MJ

Efter tre sæsoner i Danmark, er Koch Bar rykket videre til sin næste destination. Han skal i den kommende sæson spille for BC Minsk, som spiller i Belarus Premier League, der er den bedste række i Belarus.

Koch Bar kom til Danmark til sæson 20/21, hvor han spillede for Værløse Blue Hawks. I den sæson hos Værløse imponerede Koch Bar i de 19 kampe han nåede at spille. Han lavede i gennemsnit 14,5 point og 10,4 rebounds per kamp i den sæson.

Efter den flotte sæson på Sjælland, så blev han hentet til Jylland, hvor han blev ny mand hos Horsens IC.

I den første sæson for HIC leverede Koch Bar også nogle flotte statistikker. Han lavede 11,1 point og 7,8 rebounds per kamp. I profilens sidste sæson i det jyske blev det til lignende tal. Han snittede 10,0 point og 8,4 rebounds i sudaneserens sidste sæson for Horsens IC.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.