fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Jonas Zohore leverede stærk præstation mod Euroleague-hold

Jonas Zohore er kommet godt i gang i Litauen, hvor han spiller for BC Siauliai. Søndag mødte Zohore og kompagni Euroleague-holdet Zalgiris Kaunas, der blev en for stor mundfuld for Siauliai.

Foto: LKL/R.Lukosevicius

Jonas Zohore leverede en bundsolid præstation, da BC Siauliai, med Zohore i startfemmeren, søndag mødte Euroleague-holdet Zalgiris Kaunas.

Den danske landsholdsprofil noterede sig for ti point, fem rebounds og et enkelt steal på 21 minutters spilletid. Zohore skød tre for syv fra gulvet, hvilket svarede til en skudprocent på 43. De ti point gjorde ham til den næstmest scorende Siauliau-spiller.

Trods en fin indsats fra Zohore måtte BC Siauliai forlade Zalgirio Arena med en afklapsning på 96-60.

Søndagens brag mod Zalgiris var Zohores anden ligakamp med BC Siauliai.

Se highlights fra opgøret herunder:

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Frida Formann står nu noteret for 1,000 point som spiller for Colorado Buffaloes, da hun blev topscorer med 22 point i en kamp mod...

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter ikke i Spanien for BAXI Manresa, der har valgt at tage afsked med den 210 centimeter høje dansker efter tre måneders...

Internationalt

Laura Ziegler vandt denne uge Player of the Week i hendes collegekonference efter en double-double i et overtidsdrama i sidste uge mod Temple.

EuroLeague

Iffe Lundberg imponerede, da Virtus Bologna søndag kunne indtage førstepladsen i den italienske Serie A med en sejr mod Germani Brescia.

Internationalt

Bakary Dibba er efter en flot oktober måned blevet kåret som månedens spiller i Tysklands næstbedste række, Pro A.

EuroLeague

Iffe Lundberg var lige ved at tage rundens MVP-prisen i Euroleague for sin imponerende præstation tidligere på ugen mod Olimpia Milano. Danskeren blev kun...

Bakken Bears

Bakken Bears fik endelig smagt sejrens sødme i denne sæsons FIBA Europe Cup, da de besejrede FC Porto i vanvittig stil. Bjørnene sejrede efter...

Armani Milano

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede.