fbpx
Connect with us

Basketligaen

Jønsson skifter til kaninerne

Mandag formiddag blev det offentliggjort i en pressemeddelelse på Svendborg Rabbits’ facebookside, at man har hentet Nicklas Jønsson til klubben. Således skifter han hovedstaden ud med et ophold på det sydfynske. Et ophold som foreløbigt er igennem en 1+1 kontrakt, hvilket betyder at han efter næste sæson har muligheden for en udlandstur.

Den 196 centimeter høje guard kommer til fra Copenhagen Basketball, hvor han har spillet den seneste sæson. I en sæson, hvor han leverede 10,6 point, 4,4 rebounds og 3,6 assists. Det er dermed en ganske fin dansk spiller, som kaninerne forstærker truppen med. Netop det danske islæt er også noget, som bliver prioritet højt i organisationen hos Rabbits.

Rabbits-træner Jimmy Moore udtaler følgende i pressemeddelse om Jønsson:

”Nicklas er en ung, ambitiøs og talentfuldt spiller, der har sine bedste år på banen forude”, siger den erfarne cheftræner.

En tilfreds Jimmy Moore, der anser Jønsson som en rigtig fin spiller, der fortsat har en masse potientiale i sig.

Jønsson er da også selv tilfreds med at være havnet i Svendborg.

“Det er et spændende nyt kapitel for mig, og jeg ser frem til første kamp foran de ikoniske Svendborg-fans, hvor jeg denne gang spiller på den rigtige side – med en kanin på brystet,” siger han afsluttende til Rabbits’ facebookside.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Mit navn er Mads, jeg er 21 år og kommer oprindeligt fra Svendborg. Min store basketpassion og basketviden kommer igennem mange års overværelse af kampe fra Basketligaen primært fokuseret på de vilde kaniner fra Sydfyn. Jeg har dog også en stor interesse i NBA og basketball generelt.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen