fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens-træner færdig hos de gule

Horsens IC og Lukas Varga stopper samarbejdet øjeblikketligt. Det skriver klubben på deres Facebookside.

Foto: MJ Horsens

Horsens ICs cheftræner igennem de sidste 2 1/2 år, Lukas Varga, er færdig i klubben. Det skriver klubben i en pressemeddelse på deres Facebookside.

I pressemeddelelsen forklarer klubben, at grunden til bruddet skyldes, at holdets udviklingskurve ikke er gået den rigtige vej igennem det sidste stykke tid, og derfor har de valgt at stoppe samarbejdet.

Ingen ny træner på plads

Der er på nuværende tidspunkt ikke nogle ny cheftræner på plads, men klubben arbejder på to forskellige trænerkonstellationer.

Imens klubben leder efter en ny cheftræner, varetager assistentræner Sonny Madsen træningerne i klubben. Skriver Horsens IC i pressemeddelse.

 

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den mangeårige HIC-veteran, Vedran Borovcanin, overtager rollen som headcoach for Horsens IC.

Basketligaen

BMS Herlev har onsdag offentliggjort endnu en spiller til næste sæson. BMS Herlev truppen tæller hidtil syv spillere.

Basketligaen

BMS Herlev har været på rov i Alba Basket, hvor de har gaflet den danske ungdomslandsholdsspiller Silas Braikia.

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.

Basketligaen

Der var både været op- og nedture hos Holbæk-Stenhus i deres første sæson i Basketligaen. For en af holdets profiler, William Vang, har det...