fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC snuppede sejren på svær udebane

Team FOG Næstved tabte deres anden kamp i streg, da Horsens IC kom på besøg. HIC vandt kampen med 79-95 over Team FOG Næstved.

Foto: MJ - Horsens

To af klubberne, der er regnes som bejler til at spille med i finalerne i dette års udgave af Basketligaen, mødte hinanden torsdag. Team FOG Næstved tog imod Horsens IC i Næstved.

Allerede fra kampens første periode var gæsterne bedst, og sådan fortsatte det stort set resten af kampen. De gulklædte vandt kampen med 79-95 over Team FOG Næstved, der nu har tabt deres seneste to kampe.

Horsens-profiler storspillede

Horsens IC helt store profiler, Gage Davis og Greg William jr., har flyvende i Horsens IC sikre sejr over Team FOG Næstved. De to spillere stod for 62 procent af Horsens IC point i sejren. Sammenlagt lavede de 59 point ud af 95 point, som de gule sluttede kampen med. Den tredjemest scorende spiller hos Horsens IC var Frederik Rungby. Han sluttede kampen med 10 point, så der var en del i mellem spillerne fra Horsens IC.

Topscorer

Der var ingen af Team FOG Næstved spillerne, som kunne hamle op med de tal, som Gage Davis og Greg William Jr. sluttede med. Så det blev Gage Davis, der sluttede som kampens topscorer med de 35 point. For hjemmeholdet var det Daivien Williamson. Han sluttede kampen med 19 point.

Næste runde

Team FOG Næstved næste kamp bliver også en rigtig svær modstander. Bakken Bears venter dem den 19. november. Den kamp skal spilles i Aarhus den 19. november klokken 14:00.

Horsens IC spille mod det andet aarhusianske mandskab, Bears Academy. De skal spille i Aarhus lige efter kampen mellem Bakken Bears og Team FOG Næstved. Kampen mellem HIC og Academy bliver fløjtet igang klokken 16:30.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Nyhedsoversigt

Den tidligere MVP i Basketligaen og Team FOG Næstved-spiller, Mike McGuirl, der i fredags blev opsagt i MLP Academics Heidelberg, har nu fundet sin...

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Basketligaen

BK Amager må undvære Tomas Bjarkason, som skal opereres i knæet og først er tilbage i det nye år, mens sæsonen er slut for...