fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC snuppede sejren på svær udebane

Team FOG Næstved tabte deres anden kamp i streg, da Horsens IC kom på besøg. HIC vandt kampen med 79-95 over Team FOG Næstved.

Foto: MJ - Horsens

To af klubberne, der er regnes som bejler til at spille med i finalerne i dette års udgave af Basketligaen, mødte hinanden torsdag. Team FOG Næstved tog imod Horsens IC i Næstved.

Allerede fra kampens første periode var gæsterne bedst, og sådan fortsatte det stort set resten af kampen. De gulklædte vandt kampen med 79-95 over Team FOG Næstved, der nu har tabt deres seneste to kampe.

Horsens-profiler storspillede

Horsens IC helt store profiler, Gage Davis og Greg William jr., har flyvende i Horsens IC sikre sejr over Team FOG Næstved. De to spillere stod for 62 procent af Horsens IC point i sejren. Sammenlagt lavede de 59 point ud af 95 point, som de gule sluttede kampen med. Den tredjemest scorende spiller hos Horsens IC var Frederik Rungby. Han sluttede kampen med 10 point, så der var en del i mellem spillerne fra Horsens IC.

Topscorer

Der var ingen af Team FOG Næstved spillerne, som kunne hamle op med de tal, som Gage Davis og Greg William Jr. sluttede med. Så det blev Gage Davis, der sluttede som kampens topscorer med de 35 point. For hjemmeholdet var det Daivien Williamson. Han sluttede kampen med 19 point.

Næste runde

Team FOG Næstved næste kamp bliver også en rigtig svær modstander. Bakken Bears venter dem den 19. november. Den kamp skal spilles i Aarhus den 19. november klokken 14:00.

Horsens IC spille mod det andet aarhusianske mandskab, Bears Academy. De skal spille i Aarhus lige efter kampen mellem Bakken Bears og Team FOG Næstved. Kampen mellem HIC og Academy bliver fløjtet igang klokken 16:30.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.