fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC snuppede sæsonen tredje sejr mod Holbæk-Stenhus

Søndagens opgør i Basketligaen sluttede med en overbevisende sejr til Horsens IC, da de tog imod de unge spillere fra Holbæk-Stenhus. Opgøret sluttede 97-74 til Vedrans Borovcanins gulklædte drenge.

Foto: MJ Horsens

Søndag aften var der basketball i Forum Horsens. Hjemmeholdet fik besøg fra de unge drenge fra Holbæk-Stenhus. Gæsterne havde stadig deres første sejr tilgode i ligaen, mens Horsens IC har vundet to af deres fire spillede kampe i Basketligaen.

Efter en flot kamp af begge mandskaber, var det favoritterne fra Horsens, der sluttede med sejren. Kampen sluttede 97-74 til HIC.

Tre perioder i kontrol

Kampen mellem Horsens og Holbæk startede ret lige. Holbæk havde ingen problemer med at følge med de rutinerede Horsens-spillere. Holbæk havde en debutant med, som viste, at han kan gå hen og blive en vigtig spiller for dem. Zidane Moore førte godt an for gæsterne i første periode, som sluttede 17-17.

Det var i kampens tre sidste perioder, hvor Horsens IC viste, at de var det bedre hold. Uden det helt store besvær fik HIC bygget føringen større og større, så de til sidste stod med en føring på 23 point. Kampen sluttede 97-74 til Horsens IC.

Velspillende Holbæk-debutant blev topscorer

En af kampens helt store oplevelse blev Holbæk-Stenhus spilleren, Zidane Moore. Han spillede sin første kamp i Basketligaen søndag, hvor han spillede 34 minutter og sluttede som kampens topscorer med 29 point, 5 rebounds og 2 assists. Hvis navnet Moore virker bekendt, så er det fordi, at han er bror til den tidligere profil i Basketligaen, Zeke Moore, som tørnede ud for theView Copenhagen, der i dag er BC Copenhagen.

Næste runde

Horsens IC har ikke en ret lang pause, inden de skal i aktion igen. De skal møde BC Copenhagen på torsdag. Den kamp bliver spillet i Nørrebrohallen og bliver fløjtet i gang klokken 19:15.

Holbæk skal spille igen dagen efter Horsens IC. Fredag den 13. skal de på udebanetur, hvor BK Amager er klar til at byde dem op til dans. Det opgør starter klokken 19:00 og bliver spillet i Amagerhallen.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den tidligere danske landsholdsspiller Peter Møller har besluttet at stoppe sin karriere som aktiv basketballspiller i en alder af 30 år.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet under med den amerikanske college-spiller Malik Miller.

Basketligaen

Sharif Barfi og Randers Cimbria har forlænget samarbejdet, så det nu løber frem til næste sommer.

Basketligaen

Rasmus Blak spiller også i næste sæson i den spanske LEB Plata, hvor han har skrevet under på en kontrakt med Ponferrada.

Basketligaen

Bears Academy har forlænget aftalen med deres kaptajn, Malthe Bjerregaard.

Bakken Bears

19-årige Andreas Holst fortsætter endnu en sæson som spiller for både Bakken Bears og Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet 26-årige Olamide Pedersen til klubben. Den danske forward kommer til klubben fra et ophold i Tyskland.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget aftalen med Gustav Rønneholt med endnu en sæson.