fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC snuppede sæsonen tredje sejr mod Holbæk-Stenhus

Søndagens opgør i Basketligaen sluttede med en overbevisende sejr til Horsens IC, da de tog imod de unge spillere fra Holbæk-Stenhus. Opgøret sluttede 97-74 til Vedrans Borovcanins gulklædte drenge.

Foto: MJ Horsens

Søndag aften var der basketball i Forum Horsens. Hjemmeholdet fik besøg fra de unge drenge fra Holbæk-Stenhus. Gæsterne havde stadig deres første sejr tilgode i ligaen, mens Horsens IC har vundet to af deres fire spillede kampe i Basketligaen.

Efter en flot kamp af begge mandskaber, var det favoritterne fra Horsens, der sluttede med sejren. Kampen sluttede 97-74 til HIC.

Tre perioder i kontrol

Kampen mellem Horsens og Holbæk startede ret lige. Holbæk havde ingen problemer med at følge med de rutinerede Horsens-spillere. Holbæk havde en debutant med, som viste, at han kan gå hen og blive en vigtig spiller for dem. Zidane Moore førte godt an for gæsterne i første periode, som sluttede 17-17.

Det var i kampens tre sidste perioder, hvor Horsens IC viste, at de var det bedre hold. Uden det helt store besvær fik HIC bygget føringen større og større, så de til sidste stod med en føring på 23 point. Kampen sluttede 97-74 til Horsens IC.

Velspillende Holbæk-debutant blev topscorer

En af kampens helt store oplevelse blev Holbæk-Stenhus spilleren, Zidane Moore. Han spillede sin første kamp i Basketligaen søndag, hvor han spillede 34 minutter og sluttede som kampens topscorer med 29 point, 5 rebounds og 2 assists. Hvis navnet Moore virker bekendt, så er det fordi, at han er bror til den tidligere profil i Basketligaen, Zeke Moore, som tørnede ud for theView Copenhagen, der i dag er BC Copenhagen.

Næste runde

Horsens IC har ikke en ret lang pause, inden de skal i aktion igen. De skal møde BC Copenhagen på torsdag. Den kamp bliver spillet i Nørrebrohallen og bliver fløjtet i gang klokken 19:15.

Holbæk skal spille igen dagen efter Horsens IC. Fredag den 13. skal de på udebanetur, hvor BK Amager er klar til at byde dem op til dans. Det opgør starter klokken 19:00 og bliver spillet i Amagerhallen.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...

Basketligaen

Bakken Bears havde Randers Cimbria i sækken i anden halvleg, da de to hold mødtes fredag, og særligt tredje periode var yderst begivenhedsrig med...

Basketligaen

Topopgøret mellem Horsens IC og Team FOG Næstved blev en intens kamp, hvor begge hold havde op- og nedture. Det endte med en sejr...