fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC henter amerikansk guard

Søndag kunne Horsens IC præsentere deres nye guard på deres Facebookside. Den 24-årige guard, Christian Keeling, kommer til Horsens efter en enkelt kamp i den finske liga i denne sæson.

Foto: MJ Horsens

Der er ny mand på holdkortet hos Horsens IC. Det er på Guard-positionen, at Horsens har hentet forstrækning ind. Christian Keeling støder til truppen med det samme, og han venter kun arbejdstilladelsen, inden han kan tørne ud for Horsens IC i den sidste del af Basketligaen i denne sæson.

Keeling er igang med sin tredje sæson i Europa, og inden hans europa-tur spillede han collegebasketball for Charleston Southern Buccaneers. I hans sidste sæson for Buccaneers snittede Keeling 18,7 point, 6,9 rebounds og 2,8 assists.

Keeling kommer ind og forstærker et allerede velspillende Horsens-mandskab, som ligger på ligaens fjerdeplads lige nu, men toppen er utrolig tæt lige nu, men der er kun to point op til ligaens førsteplads for Horsens IC.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.