fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC henter amerikansk guard

Søndag kunne Horsens IC præsentere deres nye guard på deres Facebookside. Den 24-årige guard, Christian Keeling, kommer til Horsens efter en enkelt kamp i den finske liga i denne sæson.

Foto: MJ Horsens

Der er ny mand på holdkortet hos Horsens IC. Det er på Guard-positionen, at Horsens har hentet forstrækning ind. Christian Keeling støder til truppen med det samme, og han venter kun arbejdstilladelsen, inden han kan tørne ud for Horsens IC i den sidste del af Basketligaen i denne sæson.

Keeling er igang med sin tredje sæson i Europa, og inden hans europa-tur spillede han collegebasketball for Charleston Southern Buccaneers. I hans sidste sæson for Buccaneers snittede Keeling 18,7 point, 6,9 rebounds og 2,8 assists.

Keeling kommer ind og forstærker et allerede velspillende Horsens-mandskab, som ligger på ligaens fjerdeplads lige nu, men toppen er utrolig tæt lige nu, men der er kun to point op til ligaens førsteplads for Horsens IC.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Chris Lykes gjorde det onde ved BK Amager og sendte sejren til Horsens

Basketligaen

Darius Bell, der indledte indeværende sæson hos BK Amager, skal prøve kræfter med georgisk basketball, hvor han skal spille for BC-Titebi.

Bakken Bears

Der var drama til det sidste, da Næstved tog imod Bakken Bears i denne rundes topopgør. Det blev gæsterne fra Aarhus, der løb med...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede bravt, men måtte lørdag eftermiddag se sig besejret af Svendborg Rabbits med 88-80.

Basketligaen

BC Copenhagen tog fredag sæsonens sjette sejr, da Bears Academy blev besejret med 75-68.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

Basketligaen

Horsens IC snuppede endnu en sejr i denne sæson. Denne gang besejrede de Værløse, som nu kan vende tilbage til sjælland uden point. Kampen...

Basketligaen

BMS Herlev udnyttede hjemmebanefordelen og vandt dagens kamp mod BC Copenhagen