fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Holbæk besejrer BK Amager og slår rekord fra sidste sæson

Søndag eftermiddag kunne Holbæk-Stenhus fejre, at de havde vundet deres tredje kamp i denne sæson, hvilket betyder, at de slår deres egen rekord fra sidste år, hvor de sluttede sæsonen med to sejre.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Det er få point, som deler holdene i den nederste del af Basketligaen. Derfor var kampen mellem Holbæk-Stenhus og BK Amager vigtig for begge mandskaber, så de kunne sikre sig en sejr mere i denne sæson. I de to modstanders første kamp var det Holbæk-Stenhus, som løb med sejren. Og den succes gentog de på den første søndag i 2024.

Matias Caminos hårdt kæmpende drenge kunne fejre en sejr på 69-47 over BK Amager.

Snuppede føringen og kiggede ikke tilbage

Det var allerede fra kampens første periode, at Holbæk var i gang med at sikre deres tredje sejr i denne sæson. Efter en periode, hvor de havde fulgtes ret meget ad, gik det stærkt til sidst i første periode. I periodens sidste minut og ni sekunder fik hjemmeholdet sikret sig en føring på otte point ned til BK Amager.

Det var heller ikke BK Amagers bedste kamp i denne sæson, hvilket også blev tydeligt i løbet af kampen. De kunne ikke stoppe Holbæk, som blev ved med at øge deres føring igennem hele kampen.

Den dårlige dag på kontoret kunne også ses, da kampen var slut. Stilligen var 69-47 til Holbæk-Stenhus, som fortjent kunne fejre den flotte sejr.

Bedre end sidste sæson

Allerede nu kan Holbæk-Stenhus sige, at de har forbedret sig i forhold til deres første sæson i Basketligaen. I sidste sæson kunne de se tilbage på et år, hvor de havde besejret BK Amager en enkelt gang og Bears Academy en enkelt gang. Nu kan de sige, at deres rekord er slået med to sejre over BK Amager og en enkelt sejr over Bears Academy allerede i grundspillet.

Bæst præstation

Kampen mellem Holbæk-Stenhus og BK Amager blev ikke den mest højtscorede kamp, men til gengæld, så leverede en af Holbæk-spillerne nogle imponerede statistikker. For Peter Beier-Christiansen sluttede kampen som opgørets topscorer med 17 point, men udover dem, lavede han også 17 rebounds i kampen og sluttede derfor med en flot double-double.

Næste runde

Næste kamp, hvor Holbæk-Stenhus skal forsøge at gentage succes, er den 12. januar. Der møder de BC Copenhagen i et opgør, der bliver fløjtet i gang klokken 19.

BK Amager skal på en endnu svære opgave, når de i deres næste kamp for besøg af Steven Green og resten af Randers Cimbria-mandskabet. Det opgør skal spilles den 15. januar, og kampen begynder også klokken 19:00.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Sharif Barfi og Randers Cimbria har forlænget samarbejdet, så det nu løber frem til næste sommer.

Basketligaen

Rasmus Blak spiller også i næste sæson i den spanske LEB Plata, hvor han har skrevet under på en kontrakt med Ponferrada.

Basketligaen

Bears Academy har forlænget aftalen med deres kaptajn, Malthe Bjerregaard.

Bakken Bears

19-årige Andreas Holst fortsætter endnu en sæson som spiller for både Bakken Bears og Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet 26-årige Olamide Pedersen til klubben. Den danske forward kommer til klubben fra et ophold i Tyskland.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget aftalen med Gustav Rønneholt med endnu en sæson.

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.