fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Højtscorende guard er ny mand på holdkortet i Næstved

Team FOG Næstved har hentet EJ Dambreville, som bliver en del mandskabet i Næstved i den kommende sæson.

Foto: Bent Adolfsen

Sommerferien er slut i Næstved. Uge 31 blev ugen, hvor Team FOG Næstved for alvor gik i gang med at præsentere deres forstærkninger til den kommende sæson. I mandags blev den atletiske forward Lagio Grantsaan præsenteret. Torsdag har sølvmedaljevinderne fra sidste sæson præsenteret endnu en spiller. EJ Dambreville er klar til at tørne ud for Team FOG Næstved i Basketligaen i den kommende sæson.

EJ Dambreville er en 190 centimeter høj shooting guard, som skal spille sin første sæson som professionel basketballspiller. Han kommer direkte fra college, hvor han spille for Florida Southern College, som spiller i den næstbedste college division i USA.

I EJ Dambrevilles sidste sæson for Florida Southern College snittede den dygtige guard, som også kan spille small forward, hele 18,1 point, 9,9 rebounds og 2,3 assists i de 28 kampe han spillede i sæsonen.

Han kommer til Danmark med dobbeltstatsborgerskab. Han er nemlig både amerikaner og fra den Dominikanske Republik. Det betyder, at han kan komme til Næstved uden at tage en af de fire amerikanske pladser på holdkortet.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.