fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Her er Team FOG Næstveds nye spiller

Team FOG Næstved havde indtil i dag to ledige pladser på deres holdkort, men den ene af de pladser er nu blevet besat. Næstved har på sidste dagen af transfervinduet hentet forwarden, Che Bob, ind til holdet.

Foto: Robert Piil

Mandag morgen var der gode nyheder til alle Team FOG Næstved fans. Klubben kunne nemlig præsentere deres nye forward. Han hedder Che Bob, og han kommer til Næstved med et fint basketball-cv.

Che Bob er 25 år gammel og måler 198 centimeter. Han har dobbeltstatsborgerskab i USA og Gambia, så han kan sagtens spille for klubben, selvom de allerede har tre amerikanere på holdkortet. Che har spillet College basketball for Colorado State Rams, hvor han var i to sæsoner. I hans tid for Colorado State snittede han 9,2 point og 5,3 rebounds. Efter college spillede han for forkellige hold i Sydamerika, inden han i den nuværende sæson rykkede til Europa for at prøve lykken.

I Europa blev Che Bobs første klub den slovakiske klub, MBK Lucenec, men det slovakiske hold ophævede kontrakten med ham, da de ønskede en anden spillerprofil på deres hold. Han nåede alligevel at spille 18 kampe for Lucenec, hvor det blev til 11,3 point, 6,2 rebounds og 1,7 assists per kamp.

Che Bob bliver Team FOG Næstveds femte spiller på forward-positionen, mens de forsat kun har en spiller på center-positionen, Vincent Bailey.

Nu arbejder Team FOG Næstved på at få arbejdstilladelsen til Che Bob, så han hurtigst muligt kan komme igang med at spille basketball på Sydsjælland.

 

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Mandag aften kunne Team FOG Næstved meddele på deres facebookside, at Frederik Hougaard Nielsen ikke længere er en del af Næstved-truppen.

Basketligaen

Horsens IC hentede søndag en sejr på en utrolig scoring af amerikanske Andy Cleaves. HIC vandt mod Værløse Blue Hawks med 95-92.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte lørdag den ubesejrede stime i Basketligaen med en overbevisende sejr mod Team FOG Næstved.

Basketligaen

Der var lagt op til en yderst spændende kamp i Nørrebrohallen lørdag eftermiddag, da theView Copenhagen tog imod Bears Academy. Det stod hurtigt klart,...

Basketligaen

Med en pligtsejr over BMS Herlev, kan Randers Cimbria nu snuse til Team FOG Næstved, som lige nu ligger på tredjepladsen. Randers Cimbria vandt...

Basketligaen

Gage Davis, der i sidste sæson spillede for Horsens IC, har fundet sig en ny arbejdsgiver i Italien. Amerikaneren har skrevet under med Pistoia,...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks revancherede sig, da de torsdag aften fik besøg af BMS Herlev. Hawks vandt med 103-87.

Bakken Bears

Er du i tvivl om, hvem der er semifinaleklar? Find ud af det lige her.