fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Her er Team FOG Næstveds nye spiller

Team FOG Næstved havde indtil i dag to ledige pladser på deres holdkort, men den ene af de pladser er nu blevet besat. Næstved har på sidste dagen af transfervinduet hentet forwarden, Che Bob, ind til holdet.

Foto: Robert Piil

Mandag morgen var der gode nyheder til alle Team FOG Næstved fans. Klubben kunne nemlig præsentere deres nye forward. Han hedder Che Bob, og han kommer til Næstved med et fint basketball-cv.

Che Bob er 25 år gammel og måler 198 centimeter. Han har dobbeltstatsborgerskab i USA og Gambia, så han kan sagtens spille for klubben, selvom de allerede har tre amerikanere på holdkortet. Che har spillet College basketball for Colorado State Rams, hvor han var i to sæsoner. I hans tid for Colorado State snittede han 9,2 point og 5,3 rebounds. Efter college spillede han for forkellige hold i Sydamerika, inden han i den nuværende sæson rykkede til Europa for at prøve lykken.

I Europa blev Che Bobs første klub den slovakiske klub, MBK Lucenec, men det slovakiske hold ophævede kontrakten med ham, da de ønskede en anden spillerprofil på deres hold. Han nåede alligevel at spille 18 kampe for Lucenec, hvor det blev til 11,3 point, 6,2 rebounds og 1,7 assists per kamp.

Che Bob bliver Team FOG Næstveds femte spiller på forward-positionen, mens de forsat kun har en spiller på center-positionen, Vincent Bailey.

Nu arbejder Team FOG Næstved på at få arbejdstilladelsen til Che Bob, så han hurtigst muligt kan komme igang med at spille basketball på Sydsjælland.

 

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har søndag offentliggjort, at deres kaptajn, Pablo López Macías, også vil være at finde på holdet i den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Bubu Palo, der i den forgangne sæson tørnede ud for Team FOG Næstved, skifter til ALM Evreux Basket i den næstbedste franske række.

Basketligaen

17-årige Jack Sørensen er ny Holbæk/Stenhus-spiller. Den unge guard kommer til efter et tre-årigt ophold i Schweiz.

Basketligaen

Andreas Mortensen og Johan Kyed Jensen fortsætter for BMS Herlev, der nu har fire spillere på plads til næste sæson.

Basketligaen

Holbæk/Stenhus præsenterede onsdag Julius Edelved som en del af deres hold til den kommende sæson.

Bakken Bears

Den danske landsholdsguard Noah Churchill skifter til de forsvarende danske mestre, Bakken Bears, på to-årig kontrakt med en option på et år mere.

Bakken Bears

Jaye Crockett, der har en fortid i Bakken Bears, skifter til Karhu Kauhajoki fra Finland.