fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Geof Kotila er gået bort

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Foto: Boba Keseric

Et af dansk basketballs største navne er gået bort.

Geof Kotila, der har været træner i flere danske klubber og senest kommissær i Basketligaen, er gået bort. Det skriver Basketligaen på deres facebookside.

Geof Kotila blev 64 år gammel.

Geof Kotila har været en af de mest betydningsfulde personer for danske basketball i mange år. Han startede som cheftræner i  Horsens IC. Efter syv år som Horsens-træner tog han til Aarhus for at stå i spidsen for Bakken Bears. Udover de to jyske storklubber nåede Kotila også at være cheftræner for Team FOG Næstved.

Foruden Kotilas tid i den bedste række, har han været træner på Efterskolen ved Nyborg, hvor han har haft stor betydning for de elever, som han havde trænet.

Fullcourt.dk sender de varmeste tanker til Kotila-familien, venner og kollegaer i Basketligaen og på Efterskolen ved Nyborg.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.