fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Fra Næstved til Holbæk: “Jeg ser virkelig meget frem til min personlige udvikling”

Han spillede for Team FOG Næstved, da de vandt deres første sølvmedalje i Basketligaen, men nu skal Peter Beier-Christiansen prøve noget nyt. Han skifter Næstved ud med Holbæk, og skal tørne ud for Holbæk-Stenhus i den kommende sæson. Og det ser han meget frem til.

Foto: Bent Adolfsen

Basketliga-sæsonen er lige om hjørnet, og holdene har haft travlt med at skaffe nye spillere. Der er både blevet præsenteret spillere, som er helt nye i Danmark, men der har også været interne skifte mellem klubberne i Basketligaen. Et af de skifte kom, da Peter Beier-Christiansen byttede Team FOG Næstved ud med Holbæk-Stenhus.

Sølvsæsonen i Næstved

Den unge center var en del af Team FOG Næstved i deres bedste sæson nogensinde, og selvom det ikke blev til så meget fast spilletid, så havde den sæson været en stor oplevelse.

“Det var helt vanvittigt. Det var nogle af de bedste spillere, som jeg nogensinde har spillet sammen med, og man kunne lære meget af de store profiler, som spillede på holdet sidste sæson,” fortæller Peter Beier-Christiansen til Fullcourt.

Turen med Team FOG Næstved i finalen blev højdepunktet i sæsonen for spilleren, der er har spillet ungdomsbasket i Næstved.

“Det var fedt at spille med i finalerne, også selvom det ikke blev til fastspilletid, så var det fedt at få oplevelsen med finalerne,” siger Peter Beier-Christiansen.

Nye spilmuligheder

Efter en sæson, hvor størstedelen af kampen blev set fra bænken, og de minutter, han fik, ofte var de sidste minutter af kampen, så nu var det tid til at prøve noget andet. Han valgte Holbæk-Stenhus, og det var ikke tilfældigt.

“Jeg valgte Holbæk-Stenhus, fordi jeg kender trænerne og den del af de spillere, som spiller på holdet lige nu, fordi jeg har spillet første division med dem for to sæsoner siden. De har et virkeligt program for unge spillere, og det er en god mulighed for mig for at få større spilmuligheder,” fortæller Peter Beier-Christiansen.

Peter Beier-Christiansen bliver en del af de unge mandskab, som spiller for Holbæk-Stenhus, så udvikling af spillere er i fokus, hvilket også er det, som han ser mest frem til i den kommende sæson.

“Jeg ser virkelig meget frem til min personlige udvikling den kommende sæson, men jeg ser også meget frem til at følge holdets udvikling. Og udsigten til en større rolle er også noget jeg glæder mig til at prøve kræfter med,” fortæller Peter Beier-Christiansen.

Sæsonen for Peter Beier-Christiansen og resten af Holbæk-Stenhus-mandskabet starter den 17. september, hvor de skal møde Randers Cimbria i Arena Randers.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.

Basketligaen

Oscar Quackenbush og BK Amager fortsætter samarbejdet. Dermed går Quackenbush ind til sin sjette sæson i Basketligaen som Amager-spiller.

Basketligaen

Bears Academy holder på 19-årige William Bloch, der i den kommende sæson kan se frem til en større rolle på holdet.