fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Endnu en storsejr: Randers Cimbria banker BK Amager

Randers Cimbria snuppede endnu en stor sejr i Basketligaen. Denne gang blev BK Amager offeret for Randers Cimbria’s profiler. Opgøret sluttede 104-57 til kronjyderne.

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

Randers Cimbria’s start på denne sæson i Basketligaen har været svingende. Nederlag mod Horsens IC, BC Copenhagen og Bakken Bears. Kronjyderne har dog vist, at de godt kan vinde. Holbæk-Stenhus fik ørerne i maskinen, og blev sendt retur til Sjælland med et stort nederlag. Næsten det samme skete i en af lørdagens Basketligaen-opgør.

Den her gang var det BK Amager, som blev overmandet af Randers Cimbria. Lørdagens kamp sluttede en sejr på 47 point. Stillingen, da uret sluttede, var 104-57 til Randers.

Dominans fra start til slut

Allerede fra første periode havde Randers Cimbria fuldstændig styr på kampen. De fik hurtig opbygget en stor føring, hvor trepointsskudet blev hjemmeholdets stærkeste våben. De ramte fem skud fra distancen, hvor Josh Fortune, Steven Green og Mads Bro Hansen var de succesfulde afsendere af de skud. Da de første ti minutter var gået, var stillingen 26-15 til Randers.

Dominansen blev kun større i anden periode, hvor Randers Cimbria overmandede BK Amager endnu mere, end de gjorde i første periode. Hjemmeholdet fik gang i scoringerne i feltet og mindre ude fra distancen. De stærke Randers-spillere fik lavet ti point mere i anden periode, hvilket betød, at de lavede 36 point, mens BK Amager sluttede med 16 point i perioden. Stillingen inden pausen var 62-31.

I kampens to sidste periode blev tempoet sat en smule ned i Randers-lejren. Det betød ikke, at BK Amager kom tilbage i kampen, men at Randers kunne holde kontrollen i kampen. Efter to perioder, hvor Randers fik udbygget føringen med 16 point, sluttede kampen 104-57 til Randers Cimbria.

Dobbelt topscorer

Randers Cimbria havde en del spillere, som spillede et flot kamp, og sluttede med et tocifret antal point. Men der var dog en Randers-spiller og en BK Amager-spiller, som lavede et point mere end Morten Bülow, som sluttede med 17 point.

Vin Barker Jr. og Oscar Quackenbush måtte dele titlen som kampens topscorer. De sluttede begge to kampen med 18 point i kampen.

Næste runde

Fredag den 13. er dagen, hvor begge mandskaber skal i aktion igen. Randers Cimbria skal spille mod Bears Academy. Den kamp skal spilles klokken 18:30 i Aarhus.

BK Amager får besøg af Holbæk-Stenhus. Den kamp bliver fløjtet i gang klokken 19:15 i Amagerhallen.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...

Basketligaen

Bakken Bears havde Randers Cimbria i sækken i anden halvleg, da de to hold mødtes fredag, og særligt tredje periode var yderst begivenhedsrig med...

Basketligaen

Topopgøret mellem Horsens IC og Team FOG Næstved blev en intens kamp, hvor begge hold havde op- og nedture. Det endte med en sejr...