fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eurobasket

Den endelige landsholdstrup er fundet

De 14 spillere, som skal repræsentere Danmark i de kommende landskampe er nu på plads. Allan Voss har hele tre debutanter med til de vigtige kamp mod Norge og Slovakiet.

Den endelige trup til de kommende landskampe er nu fundet. Allan Voss har udvalgt de 14 spillere, som skal forsøge at slå Norge og Slovakiet i præ-kvalifikationskampene i slutningen af februar.

De 14 udvalgte:

Adama Darboe (Stjarnan)
Darko Jukic (Bakken Bears)
Jonas Zohore (BC Siauliai)
Mads Bonde (CB Almansa)
Daniel Mortensen (Haukar Hafnarfjordur)
Sebastian Åris (Kaposvari KK)
Noah Churchill (Bakken Bears)
Sylvester Berg (HLA Alicante)
Asbjørn Midtgaard (Hakro Merlins Crailsheim)
Jonathan Klussmann (Randers Cimbria)
Kevin Larsen (Movistar Estudiantes)
Tobias Jensen (Ratiopharm Ulm)
Marqus Mitrovic Marion (BMS Herlev)
Sharif Barfi (BC Copenhagen)

Udover de 14, så har Allan Voss også udtaget tre reserver, som kan komme i spil, hvis det skulle blive nødvendigt. De tre er:

Bakir Serdarevic (BC Copenhagen)
Leonardo Carlino (Horsens IC)
Bakary Dibba (Tigers Tübingen)

Debutaner

Allan Voss har udtaget tre spiller, som allesammen kan få deres debut for det danske landshold i de kommende kampe. For Marqus Mitrovic Marion, Sharif Barfi og Tobias Jensen kan det blive deres første kamp, på seniorniveau, i den røde trøje med “Danmark” på brystet, når Danmark møder Norge og Slovakiet.

Basketfest i Næstved

Det er Arena Næstved, som danner ramme til begge landskamp, som er vigtige for Danmarks videredeltagelse i præ-kvalifikationen til Eurobasket 2025. Den første kamp i Næstved er den 23. februar, hvor de danske herrer tager imod Norge. Den kamp bliver spillet klokken 19:00. Den anden kamp er tre dage efter. Den 26. februar kommer det slovakiske landshold forbi Arena Næstved. Den kamp bliver spillet klokken 15:30.

 

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Der er blevet trukket lod til tredje runde af præ-kvalifikationen til Eurobasket 2025. Danmark havnede i gruppe H, hvor Schweiz og Kosovo er de...

Dansk Basket

For første gang runder medlemstallet 20.000 medlemmer i danske basketball klubber. Det viser tal fra Dansk Idrætsforbund.

Eurobasket

Torsdag aften var der landskamp i Arena Næstved, hvor Danmark tog imod Norge. Det blev til en dansk sejr i Arenaen. Danmark vandt kampen...

Eurobasket

Landstræner Allan Foss har foretaget en ændring i landsholdstruppen frem mod de kommende landskampe mod Norge og Slovakiet, der spilles torsdag og søndag.

Eurobasket

Søndag sluttede det danske landsholds EM-kvalifikation med en sejr mod Montenegro, og sejren vækker optimisme hos holdet største stjerne, Maria Jespersen, der spår det...

Eurobasket

Tirsdag blev der trukket lod til sommerens EM-slutrunder for ungdomslandshold. Se, hvem de danske talenter skal op imod til sommer, her.

Eurobasket

Jesper Krone, der førte Danmark til EM for små nationer-titlen i 2018, stopper som landstræner efter fem år.

Eurobasket

Søndag aften spillede det danske kvindelandshold deres sidste kamp i FIBA Women’s EUROBASKET 2023 Qualifiers, da de på udebane mødte Montenegro. De danske kvinder...