fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eurobasket

Den endelige landsholdstrup er fundet

De 14 spillere, som skal repræsentere Danmark i de kommende landskampe er nu på plads. Allan Voss har hele tre debutanter med til de vigtige kamp mod Norge og Slovakiet.

Den endelige trup til de kommende landskampe er nu fundet. Allan Voss har udvalgt de 14 spillere, som skal forsøge at slå Norge og Slovakiet i præ-kvalifikationskampene i slutningen af februar.

De 14 udvalgte:

Adama Darboe (Stjarnan)
Darko Jukic (Bakken Bears)
Jonas Zohore (BC Siauliai)
Mads Bonde (CB Almansa)
Daniel Mortensen (Haukar Hafnarfjordur)
Sebastian Åris (Kaposvari KK)
Noah Churchill (Bakken Bears)
Sylvester Berg (HLA Alicante)
Asbjørn Midtgaard (Hakro Merlins Crailsheim)
Jonathan Klussmann (Randers Cimbria)
Kevin Larsen (Movistar Estudiantes)
Tobias Jensen (Ratiopharm Ulm)
Marqus Mitrovic Marion (BMS Herlev)
Sharif Barfi (BC Copenhagen)

Udover de 14, så har Allan Voss også udtaget tre reserver, som kan komme i spil, hvis det skulle blive nødvendigt. De tre er:

Bakir Serdarevic (BC Copenhagen)
Leonardo Carlino (Horsens IC)
Bakary Dibba (Tigers Tübingen)

Debutaner

Allan Voss har udtaget tre spiller, som allesammen kan få deres debut for det danske landshold i de kommende kampe. For Marqus Mitrovic Marion, Sharif Barfi og Tobias Jensen kan det blive deres første kamp, på seniorniveau, i den røde trøje med “Danmark” på brystet, når Danmark møder Norge og Slovakiet.

Basketfest i Næstved

Det er Arena Næstved, som danner ramme til begge landskamp, som er vigtige for Danmarks videredeltagelse i præ-kvalifikationen til Eurobasket 2025. Den første kamp i Næstved er den 23. februar, hvor de danske herrer tager imod Norge. Den kamp bliver spillet klokken 19:00. Den anden kamp er tre dage efter. Den 26. februar kommer det slovakiske landshold forbi Arena Næstved. Den kamp bliver spillet klokken 15:30.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Danmarks landstræner Allan Foss er tilfreds med, at de står med en sejr efter de to første kampe i EM-kvalifikationen, men sidder alligevel tilbage...

Eurobasket

Georgien er stadig uden sejr i EM-kvalifikationen, efter de mandag blev slået af Serbien med 63-76.

Eurobasket

Se highlights fra Danmarks nederlag til Finland lige her.

Eurobasket

Det er en ærgerlig fornemmelse, basketekspert Morten Stig Jensen sidder tilbage med, efter Danmark mandag aften tabte til Finland med 89-85.

Eurobasket

Danmark var lige ved at kunne fortsætte drømmestarten på kvalifikationen til EM 2025, men måtte se sig besejret af Finland med 89-85 efter en...

Landshold

I fredagens opgør mod Georgien lod Allan Foss flere af de unge talenter få chancen. Heriblandt Tobias Jensen som Fullcourt fangede efter kampen.

Eurobasket

Den finske landstræner Lassi Tuovi arbejder til dagligt sammen med den danske stjerne Iffe Lundberg i Virtus Segafredo Bologna, og det skulle i høj...

Eurobasket

Det er en profilspækket finsk trup, Danmark kl. 17:30 møder på udebane. Se hvilke 12 Finland har udtaget til opgøret her.