fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Cimbria sikrede sig sejren over Academy i pointrigt opgør

Bears Academy kæmpede bragt, da de havde besøg af Randers Cimbria, men måtte se sig besejret. Gæsterne fra Randers vandt kampen med 89-108.

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

Randers Cimbria var taget en tur til Aarhus, hvor de skulle med Bears Academy i Sparekassen Danmark Basketball Center. Det blev en kamp. hvor der var en masse point til begge mandskaber. De unge bjørne kæmpede, men det blev de mere rutinerede spiller fra Randers Cimbria, som sluttede som vinderen af kampen.

Opgøret sluttede 89-108 til Randers Cimbria.

Mange pointslugere

Det blev en kamp, hvor der blevet scoret en masse point. Efter 40 minutters basketball blev der sammenlagt scoret 197 point.

De mange point hos begge mandskaber kom ikke kun fra nogle enkelte. Begge holdene havde en del spillere, som sluttede med over ti point i kampen.

Hos Bears Academy havde både Tobias Hemmersam, Holger Saugstrup Rasmussen og Tobias Mønsted 13 point. Filip Ates havde 15 point. Andreas Holst havde 16 point, og Frederik Drejer Erichsen sluttede som Academys topscorer med 17 point.

Det samme mønster går igen hos kronjyderne. De havde fem spillere, som sluttede kampen med tocifret antal point. Den altid stabilt spillende Morten Bülow sluttede kampen med 10 point og 9 rebounds. Marcus Azor sluttede kampen med 12 point og 8 assists. Mads Bro Hansen sluttede kampen med 14 point. Der var dog to Randers-spillere, som scorede lidt mere end resten af spillerende i kampen. Vin Baker Jr. sluttede kampen med 21 point og 13 rebounds. Mens ligaens topscorer, Steven Green, brændte banen af med sine 29 point i kampen og sluttede som kampen topscorer.

Næste runde

Randers Cimbria får i deres næste kamp besøg af et af de to eneste ubesejrede hold. Den 19. oktober kommer Team FOG Næstved på besøg i Arena Randers. Den kamp bliver fløjtet igang klokken 19:15.

Bears Academy skal en tur til sjælland, hvor de skal forsøge at snuppe deres anden sejr i denne sæson, når de skal spille mod BMS Herlev. Den kamp bliver spillet den 22. oktober i Nordic Basketball Arena Skovlunde og starter klokken 15:30.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Basketligaen

Team FOG Næstved må sige farvel til amerikanske Max Rice, der har ønsket at vende hjem til USA.

Bakken Bears

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Basketligaen

Team FOG Næstved sikrede sig en flot sejr torsdag aften, da de efter overtid besejrede Randers Cimbria med 114-109.

Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits er fortsat ubesejret i sæsonen, efter de lørdag slog Holbæk-Stenhus på hjemmebane.

Basketligaen

Trods en flot første halvleg led Bears Academy lørdag eftermiddag et nederlag til Randers Cimbria på 93-73.

Basketligaen

En stor fjerde periode af Svendborg Rabbits sikrede dem en hjemmebanesejr på 76-74 mod Randers Cimbria.

Bakken Bears

Bakken Bears hentede sæsonens første sejr, da de gæstede Holbæk-Stenhus. Kampen endte 77-103 i Bakkens favør.