fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Cimbria sejr: Horsens IC smed sejren i fjerde periode

Torsdag aften stod bød Horsens IC Randers Cimbria op til dans, da de to mødte hinanden i Arena Randers. Selvom Horsens var godt med i hele kampen, blev det hjemmeholdet, som løb med sejren.

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

Torsdag aften dannede Arena Randers ramme for kampen mellem Randers Cimbria og Horsens IC, der skulle møde hinanden for sidste gang, inden de henholdsvis skal møde Team FOG Næstved og Bakken Bears i de kommende semifinaler.

Randers Cimbria havde vundet de tre tidligere opgør mod Horsens IC i denne sæson, så det var kronjyderne, der gik ind til kampen som favoritter.

De levede også op til deres favoritværdighed, da de i kampens sidste periode hev sejren i land. Kampen sluttede 84-72 til Randers.

God Randers-periode vandt kampen

Det ligende længe i kampen, at Horsens IC ville overraske og snuppe sejren. I kampens to første periode var det gæsterne, som var foran. Og da holdene gik til pause, havde Horsens IC også en fin føring på 43-34.

Efter pausen begyndte Randers Cimbria deres forsøg på at indhente Horsens IC. I tredje periode fik de hentet to point på gæsterne, men det var først i fjerde periode, at der for alvor skete noget.

For i fjerde periode satte Randers Cimbria tempoet for deres scoring et gear op. De skulle bruge en halv periode, før de med en trepointsscoring fra Jonathan Klussmann havde hentet Horsens. Derefter så de sig ikke tilbage.

Mens Randers Cimbria fortsatte samme tempo med scoringerne, så havde Horsens IC problemer med at finde kurven. De formåede kun at score seks point i kampens sidste fire minutter.

Den flotte Randers periode sikrede dem en sejr på 84-72 over Horsens IC.

Kampens topscorer

Titlen som kampen topscorer blev overbevisende vundet af en spiller, der scorede 11 point mere, end Jonathan Klussmann, som scorede 19 point.

Brandon Norfleet sluttede kampen med 30 point, 8 rebounds og 6 assists. I en kamp, hvor Norfleet på intet tidspunkt var ude og holde et hvil på bænken. Han spillede alle kampens 40 minutter mod Horsens IC.

Semifinalerne i syne

Nu gælder det semifinalerne for Randers Cimbria og Horsens IC. Begge klubberne starter med en tur på udebane, når første runde af semifinalerne bliver spillet mandag den 24. april.

Randers Cimbria skal en tur til Sjælland, hvor de skal forsøge at besejre Team FOG Næstved.

Horsens IC skal kun en lille tur op ad E45, hvor Bakken Bears er klar til at tage imod dem i Aarhus.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...

Basketligaen

Bakken Bears havde Randers Cimbria i sækken i anden halvleg, da de to hold mødtes fredag, og særligt tredje periode var yderst begivenhedsrig med...

Basketligaen

Topopgøret mellem Horsens IC og Team FOG Næstved blev en intens kamp, hvor begge hold havde op- og nedture. Det endte med en sejr...