fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Bunkevis af flotte statistikker: Svendborg Rabbits tager storsejr på Amager

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Foto: Rasmus Lynge Schmidt

Sidste runde af grundspillet skuffer sjældent, og denne gang var ikke en undtagelse. Svendborg Rabbits var taget en tur til Amager for at spille deres sidste kamp i grundspillet. Modstanderen var BK Amager, som inden kampen lå fast placeret i bunden af ligaen.

Det kunne hjemmeholdet ikke få ændret på i kampen med Svendborg Rabbits. Det blev gæsterne fra sydfyn, der sikrede sig sejren. De vandt deres sidste kamp i grundspillet med 94-123 over BK Amager.

Styr på det fra start til slut

Det var en Svendborg-mandskab, der fra første fløjt var dominerede i Amagerhallen. De var flyvende fra start, hvor de i første periode udspillede BK Amager og lavede 41 point i kampens første ti minutter.

De fortsatte deres stærke spil i anden og tredje periode, hvor de fik udbygget føringen yderligere, men dog ikke samme tempo, som i første periode. Det var først i kampens sidste periode, at BK Amager kunne matche gæsterne. Sidste periode blev en lige en slagsen. Svendborg endte med at vinde kampen med 94-123 over BK Amager.

Kampens spillere

Selvom det blev en overbevisende sejr til BK Amager over ligaens sidsteplads, så bød kampen på flotte statistikker af spillere fra begge mandskaber. Kampens topscorer blev Amagers Andrew Sims. Deres bomstærke amerikaner sluttede kampen med en double-double med 44 point og 10 rebounds.

Han var dog ikke den eneste, der viste sig frem i kampen. For Svendborgs Dylan Van Eyck sluttede kampen med en ting, man sjældent ser i Basketligaen. For han sluttede med en triple-double med 19 point, 10 rebounds og 10 assists.

Svendborg havde også en ny spiller med, som fik sin første kamp for kaninerne i deres sidste kamp i grundspillet. Emmanuel Bandoumel havde trukket i Svendborg-trøjen for første gang. Selvom det var hans første kamp, så var han storspillende i kampen, og sluttede som gæsternes topscorer med 20 point.

Playoff venter

Nu er det playoff, der venter for begge holdene. Svendborg i Playoff A og Amager i Playoff B.

Svendborg sluttede på en 4. plads i grundspillet med 16 sejre og 4 nederlag, mens BK Amager sluttede på ligaens 11. plads med en sejr og 19 nederlag.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.