fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Brantley Bynum skifter efter fem sæsoner i dansk basketball

Den mangeårige Basketliga-spiller, Brantley Bynum, bytter Danmark ud med Ukraine. Den amerikanske forward skal spille den kommende sæson for BC Kiyv Basket.

Foto: Tom Andreasen - Fotografi

Efter fem sæsoner i dansk basketball, hvor han både har spillet for Randers Cimbria og Svendborg Rabbits, så skal Brantley Bynum nu videre. Han er blevet præsentret i den ukrainske klub, BC Kiyv Basket. Det skriver klubben på deres sociale medier. Den amerikanske forward nåede at spille fire sæsoner for Randers Cimbria, og en enkelt sæson for Svendborg Rabbits.

Første tur som professionel

Da Brantley Bynum kom til Randers op til sæsonen 2018/2019, var det hans første år som professionel basketballspiller. Han rykkede direkte San Francisco State Gators og til Kronjylland. Det blev til fire sæsoner på holdkortet i Cimbria, hvor den første sæson blev hans bedste i klubben. Der snittede han 17,2 point, 6,9 rebounds og 2,0 assists per kamp. Men i Brantley Bynums sidste sæson kunne han ikke måle sig med de statistikker, som han lavede i sin første sæson. I sidste sæson snittede han 10,7 point, 5,8 rebounds og 2,3 assists per kamp.

Skiftet til Svendborg Rabbits gjorde noget godt for den amerikanske forward. I den forgangende sæson snittede han 13,6 point, 5,3 rebounds og 1,9 assists.

Men nu er Bynum med det genkendelige hår altså fortid i Basketligaen. Han skal til Ukraine, hvor han bliver en del af hovedstadsklubben, BC Kiyv Basket, som i sidste sæson sluttede på en fjerdeplads i den bedste ukrainske liga.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.