fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BMS Herlev sejrede i Nørrebrohallen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

BMS Herlev begynder så småt at kravle op mod den sjovere ende af tabellen i Basketligaen.

Fredag aften kunne de på udebane i Nørrebrohallen besejre BC Copenhagen 84-92 og tilføje to point til regnskabet.

Kampen var i store træk jævnbyrdig, men det var BMS Herlev, der tog teten og var mest i kontrol af de to hold.

Nørrebrohallen var fyldt op til en god omgangs fredagsbasket fra Basketligaen, men hjemmeholdet fik ikke den sejr, de havde brug for. I stedet fik de deres tredje nederlag i streg.

Tidligere på ugen indstillede Copenhagen samarbejdet med profilen Nathan Scott, som var holdets topscorer og sågar en bejler til Fullcourt.dks seneste Team of the Month, og det var tydeligt, at Nathan Scott fredag aften ville have været til gavn for Nørrebroholdet, der haltede efter mod det talentfulde BMS-hold.

BMS Herlev var i front i det meste af kampen, men det var ikke fordi, at udeholdet spillede sit livs kamp.

Inden fjerde periode var de foran med otte point, og kort inde i kampens sidste periode bragte de sig i front med 14 point, hvilket endte med at være kampens største føring.

Derfra kunne BMS Herlev cruise til sejr. Kampen sluttede 84-92.

Kampens topscorer var Eamonn Joyce fra udeholdet og Andrew Ramirez fra hjemmeholdet hver især med 20 point. Ramirez havde dertil fem rebounds, fem assists og fire steals, mens Joyce tog ni rebounds.

Hannibal Salomon leverede en double-double med 16 point og 11 rebounds. Salomon havde derudover fem steals.

August Haas scorede 18 point for sejrsholdet.

Sejren og de to point betyder, at BMS Herlev nu ligger på sjettepladsen á point med Svendborg Rabbits på femte. Det skal siges, at Kaninerne har spillet én kamp mere end det unge BMS Herlev-hold, så Herlev kan med en sejr i næste spillerunde bevæge sig længere op i tabellen.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.

Basketligaen

Der var både været op- og nedture hos Holbæk-Stenhus i deres første sæson i Basketligaen. For en af holdets profiler, William Vang, har det...

Basketligaen

BMS Herlev har mandag offentliggjort, at de har forlænget aftalerne med Andreas Mortensen, Mile Nedic og Danijel Marsenic, der dermed alle er klar til...

Basketligaen

Den helt store Team FOG Næstved-profil, Mike Mcguirl, måtte udgå af aftenens kamp mod Bakken Bears.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har deres nye cheftræner på plads i form af Jonas Sørensen, der kommer til klubben fra et trænerjob hos Falcons U19-herrer.