fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BK besejret: Værløse snuppede sikker sejr i Amagerhallen

Værløse Blue Hawks og BK Amager krydsede klinger i Amagerhallen torsdag aften. Efter fire perioder, hvor Værløse havde store dele af spillet, sluttede kampen med en overbevisende sejr på 83-102 til Værløse Blue Hawks.

Foto: Robert Dines Rasch

Amagerhallen dannede for anden gang i denne sæson ramme for en kamp i Basketligaen. Hjemmebanefavoritterne fra BK Amager fik besøg af Værløse Blue Hawks.

Hjemmeholdet har haft en hård start på sæsonen, hvor den første sejr stadig mangler. Gæsterne fra Værløse har fået en bedre start. Det blev til et knebent nederlag til Team FOG Næstved og en sejr over BC Copenhagen i sidste runde.

Sejren til BK Amager kom heller ikke torsdag aften. Det blev Værløse Blue Hawks, som i overbevisende stil besejrede BK Amager. Kampen mellem klubberne sluttede 83-102 til høgene fra Værløse.

Sejr i sikker stil

Kigger man på statistikkerne, så lignede det er sikker sejr fra kampens første periode. Da første periode var gået var stillingen 20-29 til Værløse, men det var ikke så overbevisende, som det lignede. BK Amager holdte sig flot inde i kampen, selvom Værløse blev ved med at udbygge deres føring. Det virkede som om, at de ikke ville lade gæsterne kommer alt for langt hjemmeholdet.

Men efter pausen viste Værløse, at de sluttede sidste sæson i B-finalen. Værløse fik styr på BK Amager. Men statistikkerne ligende de samme som fra kampens to første perioder. Værløse Blue Hawks udbyggede deres føringer igennem hele kampen, og de kunne fejre en sejr på 83-102 over BK Amager.

Ung topscorer

Flere af de store profiler fra begge mandskaber scorede en del point i opgøret. Værløses Mikkel Hauge og Adam Heede-Andersen lavede 18 og 17 point. BK Amagers Oscar Quackenbush sluttede kampen med 19 point. Men det blev ikke nogle af de tre, som sluttede som kampens topscorer.

Det blev Værløses William Schmidt Højby, der sluttede med flest point efter kampens 40 minutter. Den 21-årige center lavede 21 point og 7 rebounds i kampen over BK Amager.

Næste runde

Begge mandskaber har en god pause, inden de skal spille i Basketligaen igen. Den 7. oktober skal de begge spille igen. Værløse Blue Hawks får besøg af Bears Academy. Kampene mellem de to mandskaber begynder klokken 15:00. BK Amager skal en tur til Kronjylland, hvor de skal prøve kræfter med Randers Cimbria. Den kamp bliver fløjtet igang klokken 16:00.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...