fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BK Amager forstærker med rutineret franskmand

Basketligaen begynder lige om lidt, og BK Amager har hentet ind til den kommende sæson. Klubben har præsenteret den franske Lens Aboudou.

Foto: Robert Dines Rasch

Der har været stor udskiftning på en stor del af holdene i den bedste danske basketballrække. Hos Amager har der dog ikke været ret mange udskiftningerne, men der er blevet præsenteret en ny profil hos BK Amager. Den franske spiller, Lens Aboudou. skal i den kommende sæson tørne ud for klubben fra Amager.

Den franske forstærkning kommer til Danmark efter mange år som professionel i fransk basketball, hvor han blandet andet har spillet for JDA Dijon, Anitbes Sharks og Challans.

Lens Aboudou bliver en del af en BK Amager-trup, hvor en masse af navnene, på holdkortet, er genganger. Jordan Naughton, Oscar Quackenbush, Tomas Alti Bjakason, Linus Grøn og Oscar Palmqvist er alle sammen en del af truppen til den kommende sæson i Basketligaen.

Den nye franskmand er dog ikke den eneste spiller, som ikke stod på Amagers holdkort i sidste sæson. For klubben har hentet deres tidligere spiller, Jack Gjeding, tilbage til Amager.

BK Amagers sæson starter på lørdag, hvor de får besøg af Bears Academy. Den kamp bliver spillet klokken 14:30 i Amagerhallen.

 

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.