fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BK Amager fik ørerne i Academy-maskinen

Der var ingen slinger valsen, da Bears Academy besejrede BK Amager. Opgøret i Aarhus sluttede 103-67 til de unge bjørne.

Foto: Basketball Fotografen - Sebastian Breum

Med tre kampe på programmet denne lørdag, var det en rigtig basketballdag. Den dag startede i Aarhus, hvor Bears Academy fik besøg af BK Amager. Det blev et meget ensformigt opgør, hvor Bears Academy havde styr på det fra første periode.

Efter fire perioder, hvor Bears var i fuld kontrol. Kampen sluttede 103-67 til Academy.

Bears bedst fra begyndelsen

Fantastisk holdspil Bears. Rodet og klodset BK Amager. Lille amager run til sidst 26-18

Allerede fra kampens første periode viste Bears Academy, hvor dygtige basketballspillere de er. De spiller bolden rundt og leder efter det bedst mulige skud, inden de forsøger sig med en scoring. Scoringerne kom både fra distancen og ved ringen i første periode. Det beviste Silas Oriane, da han tog et løb mod kurven, som resulterede i et flot dunk, der fik hele Academy-bænken op fra stolene.

Fra kampens begyndelse havde det været lidt rodet fra BK Amager, men mod slutningen af perioden fik de lavet et lille run, som fik dem lidt tættere på hjemmeholdet.

Det lille run var dog ikke nok til at gøre kampen lige igen. Opgørets første periode sluttede 26-18 til de unge bjørne.

Gentagelsen

I anden periode kæmpede begge mandskaberne om samtlige boldbesiddelser fra periodens første fløjt. BK Amager fik en rigtig flot start på begyndelsen, hvor de tvang Academy til at tage en hurtig time-out, men efter den var slut blev kampbillede meget ens af det fra første periode.

Bears Academy havde fuldstændig styr på spillet, og de blev ved med at udbygge deres føring. Specielt Andreas Holst spillede en flot periode for Bears Academy, hvor han ramte en del skud fra distancen og leverede et kæmp dunk. Det ligner, at BK Amager ikke vidste, hvad de skulle gøre mod de unge bjørne.

Der blev dog pyntet lidt på stillingen fra Amagers side i slutningen af periode, så ikke kampen allerede var afgjort inden pausen. Holdene gik i omklædningsrummene med stillingen 49-38 til Bears Academy.

Bjørnedominans

I kampens to sidste var der ingen tvivl om, hvem der var kampens bedste hold. Bears Academy spillede Amager af banen i tredje og fjerde periode. De kunne ikke følge med Academy’s flotte holdspil, som var afgørende i hele kampen.

BK Amager havde svært ved at komme til scoringerne, og når de så kom frem til dem, så var marginalerne ikke med dem, og de brændte skuddet.

Kampen sluttede 103-67 til Bears Academy.

Kampens topscorer

Bears Academy havde en masse spillere, som scorede en masse point i kampen. Andreas Holst med 19 point, Malthe Bjerregaard med 18 og Tobias Hemmersam med 15 point, men kampens topscorer skal findes på det tabende hold. Det blev Andrew Sims, der sluttede kampen med flest point. Han havde 22 point og 11 rebounds, da kampens sidste buzzer lød.

Næste runde

Den 16. december skal BK Amager i aktion igen, når de for besøg af BMS Herlev i Amagerhallen. Den kamp bliver fløjtet igang klokken 14:30.

Dagen efter skal Bears Academy spilles deres næste kamp. Der skal de en tur til sjælland, hvor de skal møde Team FOG Næstved. Den kamp begynder den 17. december klokken 16:00.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...

Basketligaen

Bakken Bears havde Randers Cimbria i sækken i anden halvleg, da de to hold mødtes fredag, og særligt tredje periode var yderst begivenhedsrig med...

Basketligaen

Topopgøret mellem Horsens IC og Team FOG Næstved blev en intens kamp, hvor begge hold havde op- og nedture. Det endte med en sejr...