fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BK Amager fik ørerne i Academy-maskinen

Der var ingen slinger valsen, da Bears Academy besejrede BK Amager. Opgøret i Aarhus sluttede 103-67 til de unge bjørne.

Foto: Basketball Fotografen - Sebastian Breum

Med tre kampe på programmet denne lørdag, var det en rigtig basketballdag. Den dag startede i Aarhus, hvor Bears Academy fik besøg af BK Amager. Det blev et meget ensformigt opgør, hvor Bears Academy havde styr på det fra første periode.

Efter fire perioder, hvor Bears var i fuld kontrol. Kampen sluttede 103-67 til Academy.

Bears bedst fra begyndelsen

Fantastisk holdspil Bears. Rodet og klodset BK Amager. Lille amager run til sidst 26-18

Allerede fra kampens første periode viste Bears Academy, hvor dygtige basketballspillere de er. De spiller bolden rundt og leder efter det bedst mulige skud, inden de forsøger sig med en scoring. Scoringerne kom både fra distancen og ved ringen i første periode. Det beviste Silas Oriane, da han tog et løb mod kurven, som resulterede i et flot dunk, der fik hele Academy-bænken op fra stolene.

Fra kampens begyndelse havde det været lidt rodet fra BK Amager, men mod slutningen af perioden fik de lavet et lille run, som fik dem lidt tættere på hjemmeholdet.

Det lille run var dog ikke nok til at gøre kampen lige igen. Opgørets første periode sluttede 26-18 til de unge bjørne.

Gentagelsen

I anden periode kæmpede begge mandskaberne om samtlige boldbesiddelser fra periodens første fløjt. BK Amager fik en rigtig flot start på begyndelsen, hvor de tvang Academy til at tage en hurtig time-out, men efter den var slut blev kampbillede meget ens af det fra første periode.

Bears Academy havde fuldstændig styr på spillet, og de blev ved med at udbygge deres føring. Specielt Andreas Holst spillede en flot periode for Bears Academy, hvor han ramte en del skud fra distancen og leverede et kæmp dunk. Det ligner, at BK Amager ikke vidste, hvad de skulle gøre mod de unge bjørne.

Der blev dog pyntet lidt på stillingen fra Amagers side i slutningen af periode, så ikke kampen allerede var afgjort inden pausen. Holdene gik i omklædningsrummene med stillingen 49-38 til Bears Academy.

Bjørnedominans

I kampens to sidste var der ingen tvivl om, hvem der var kampens bedste hold. Bears Academy spillede Amager af banen i tredje og fjerde periode. De kunne ikke følge med Academy’s flotte holdspil, som var afgørende i hele kampen.

BK Amager havde svært ved at komme til scoringerne, og når de så kom frem til dem, så var marginalerne ikke med dem, og de brændte skuddet.

Kampen sluttede 103-67 til Bears Academy.

Kampens topscorer

Bears Academy havde en masse spillere, som scorede en masse point i kampen. Andreas Holst med 19 point, Malthe Bjerregaard med 18 og Tobias Hemmersam med 15 point, men kampens topscorer skal findes på det tabende hold. Det blev Andrew Sims, der sluttede kampen med flest point. Han havde 22 point og 11 rebounds, da kampens sidste buzzer lød.

Næste runde

Den 16. december skal BK Amager i aktion igen, når de for besøg af BMS Herlev i Amagerhallen. Den kamp bliver fløjtet igang klokken 14:30.

Dagen efter skal Bears Academy spilles deres næste kamp. Der skal de en tur til sjælland, hvor de skal møde Team FOG Næstved. Den kamp begynder den 17. december klokken 16:00.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.