fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bjørnene åd kaninerne til middag

Bakken Bears viste, hvor skabet skulle stå i dagens opgør mod Svendborg Rabbits. De sendte kaninerne retur til Svendborg med et nederlag på 112-83.

Med en ny mand på holdkortet, Skyler Flatten, var Bakken Bears klar til at tage imod gæsterne fra Svendborg. Rabbits kom til Aarhus med to basketliga-sejre i bagagen i 2023, men Bakken Bears blev alt for stor en muldfuld for kaninerne fra sydfyn. Bakken Bears dominerede tre ud af fire perioder, og kunne uden besvær vinden opgøret. Da kampens sidste horn lød, stod der 112-83 på pointtavlen.

Højtscorende periode

I kampens første periode havde ingen af holdene problemer med at finde kurven. Bakken Bears levede op til deres fortventinger, og kom bedst fra start. Svendborg havde ingen problemer med at hænge i, når Bakken Bears ellers ramte det meste de sendte afsted. Grunden til de mange point i perioden skulle nok findes i defensiven. Ingen af holdenes defensiv var rigtig dukket op til første periode, så pointene regne bare i begge banehalvdele. Efter en underholdene periode var stillingen 31-28 til hjemmeholdet fra Aarhus.

Kaniner i knæ

Bakken Bears kom godt ud i anden periode. Svendborg Rabbits kom ikke ud. De tabte virkelig pusten, da Bakken Bears fik en rigtig god start på perioden. Det blev tydeligt, hvor stor klasseforskel der er på de to finalister fra sidste års finaler i Basketligaen. Perioden blev fuldt op med en masse Bears-point og klodsede angrebsfejl fra Rabbits-lejeren.

Så Bakken Bears fik virkelig slået et hul, som virkede umuligt for Svendborg at hente i kampens tredje og fjerde periode. Anden periode sluttede med en 21-pointsføring til Bakken. Pointtavlen viste 64-43, da holdene gik til omklædningsrummene.

Bears dominans

På trods af den dårlige anden periode, så kom Svendborg godt ud til kampens tredje periode. De spillede med den energi, som de havde manglet i de første 20 minutter af kampen. Men det var Bears ligeglad med. Ligemeget hvor godt Svendborg spillede, så var Bakken Bears bedre og stærkere. Med dommerkald imod sig og Bears dominans, så kom Rabbits aldrig tilbage i kampen. Da hornet lød i hallen, havde Bakken Bears udbygget deres føring yderligere. Perioden sluttede 87-61.

Cruise control

I kampens sidste periode var det hele afgjort. Bakken Bears havde vundet kampen, så de kan sagtens sætte den i cruise control i de sidste 10 minutter. Selvom kampen var afgjort, så kom Fenton Bradley Jr. på banen for Svendborg. Han spillede med den energi, som manglede i kampen for hele Svendborg-holdet. Han kom ind og løb og leverede et dunk i kampens sidste del.

Kampen sluttede 112-83 til de forsvarende mestre fra Aarhus, som nu er rykket op på en tredjeplads i ligaen.

Opgørets topscorer skulle findes hos det vindene hold. Det blev en af fan-favoritterne, Darko Jukic, som sluttede med 23 point i kampen. En anden fan-favorit sluttede også med fine statistikker. Ryan Evans leverede en double-double med 18 point og 11 rebounds.

Næste kamp for Svendborg Rabbits er hjemme i kaninhulen, hvor de får besøg af ligaens unge drenge fra Holbæk-Stenhus. Den kamp bliver spillet den 28. januar.

Bakken Bears skal ligeledes i aktion igen den 28. januar. Der skal de til sjælland, hvor ligaens førerhold, Team FOG Næstved, venter dem.

 

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Randers Cimbria er klar til pokalfinalen efter de lørdag slukkede Team FOG Næstveds pokaldrømme, og holdets cheftræner, Jimmy Moore, ser frem til den kommende...

Bakken Bears

Gustav Knudsen gjorde forskellen, da Bakken Bears lørdag aften spillede sig i pokalfinalen for 19. gang i klubbens historie. Bjørnebanden slog de forsvarende pokalmestre,...

Basketligaen

Chris Lykes gjorde det onde ved BK Amager og sendte sejren til Horsens

Basketligaen

Darius Bell, der indledte indeværende sæson hos BK Amager, skal prøve kræfter med georgisk basketball, hvor han skal spille for BC-Titebi.

Bakken Bears

Der var drama til det sidste, da Næstved tog imod Bakken Bears i denne rundes topopgør. Det blev gæsterne fra Aarhus, der løb med...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede bravt, men måtte lørdag eftermiddag se sig besejret af Svendborg Rabbits med 88-80.

Basketligaen

BC Copenhagen tog fredag sæsonens sjette sejr, da Bears Academy blev besejret med 75-68.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.