fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bjørnene åd kaninerne til middag

Bakken Bears viste, hvor skabet skulle stå i dagens opgør mod Svendborg Rabbits. De sendte kaninerne retur til Svendborg med et nederlag på 112-83.

Med en ny mand på holdkortet, Skyler Flatten, var Bakken Bears klar til at tage imod gæsterne fra Svendborg. Rabbits kom til Aarhus med to basketliga-sejre i bagagen i 2023, men Bakken Bears blev alt for stor en muldfuld for kaninerne fra sydfyn. Bakken Bears dominerede tre ud af fire perioder, og kunne uden besvær vinden opgøret. Da kampens sidste horn lød, stod der 112-83 på pointtavlen.

Højtscorende periode

I kampens første periode havde ingen af holdene problemer med at finde kurven. Bakken Bears levede op til deres fortventinger, og kom bedst fra start. Svendborg havde ingen problemer med at hænge i, når Bakken Bears ellers ramte det meste de sendte afsted. Grunden til de mange point i perioden skulle nok findes i defensiven. Ingen af holdenes defensiv var rigtig dukket op til første periode, så pointene regne bare i begge banehalvdele. Efter en underholdene periode var stillingen 31-28 til hjemmeholdet fra Aarhus.

Kaniner i knæ

Bakken Bears kom godt ud i anden periode. Svendborg Rabbits kom ikke ud. De tabte virkelig pusten, da Bakken Bears fik en rigtig god start på perioden. Det blev tydeligt, hvor stor klasseforskel der er på de to finalister fra sidste års finaler i Basketligaen. Perioden blev fuldt op med en masse Bears-point og klodsede angrebsfejl fra Rabbits-lejeren.

Så Bakken Bears fik virkelig slået et hul, som virkede umuligt for Svendborg at hente i kampens tredje og fjerde periode. Anden periode sluttede med en 21-pointsføring til Bakken. Pointtavlen viste 64-43, da holdene gik til omklædningsrummene.

Bears dominans

På trods af den dårlige anden periode, så kom Svendborg godt ud til kampens tredje periode. De spillede med den energi, som de havde manglet i de første 20 minutter af kampen. Men det var Bears ligeglad med. Ligemeget hvor godt Svendborg spillede, så var Bakken Bears bedre og stærkere. Med dommerkald imod sig og Bears dominans, så kom Rabbits aldrig tilbage i kampen. Da hornet lød i hallen, havde Bakken Bears udbygget deres føring yderligere. Perioden sluttede 87-61.

Cruise control

I kampens sidste periode var det hele afgjort. Bakken Bears havde vundet kampen, så de kan sagtens sætte den i cruise control i de sidste 10 minutter. Selvom kampen var afgjort, så kom Fenton Bradley Jr. på banen for Svendborg. Han spillede med den energi, som manglede i kampen for hele Svendborg-holdet. Han kom ind og løb og leverede et dunk i kampens sidste del.

Kampen sluttede 112-83 til de forsvarende mestre fra Aarhus, som nu er rykket op på en tredjeplads i ligaen.

Opgørets topscorer skulle findes hos det vindene hold. Det blev en af fan-favoritterne, Darko Jukic, som sluttede med 23 point i kampen. En anden fan-favorit sluttede også med fine statistikker. Ryan Evans leverede en double-double med 18 point og 11 rebounds.

Næste kamp for Svendborg Rabbits er hjemme i kaninhulen, hvor de får besøg af ligaens unge drenge fra Holbæk-Stenhus. Den kamp bliver spillet den 28. januar.

Bakken Bears skal ligeledes i aktion igen den 28. januar. Der skal de til sjælland, hvor ligaens førerhold, Team FOG Næstved, venter dem.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.