fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BC Copenhagen sikrer sig to kendinger i kommende sæson

Både Sharif Barfi og Andy Ramírez er klar til at tørne ud for BC Copenhagen i den nye sæson i Basketligaen.

Foto: Robert Dines Rasch

Når BC Copenhagen begynder deres sæson i morgen, når de gæster Arena Randers, bliver det med to kendte ansigter på holdet. For Sharif Bari og Andy Ramírez snupper begge en sæson mere for den københavnske klub. Det skriver klubben på deres Facebookside.

Copenhagens yngste

Det 18-årige danske talent, Sharif Barfi, spillede en fin sidste sæson for theView Copenhagen. Han snittede 5,0 point, 1,0 rebounds og 1,3 assists per kamp.

Sharif Barfi spillede i denne sommer U18 EM, hvor det blev til en række flotte kampe af Barfi, en flot andenplads i turneringen og avancement til A-gruppen.

Rutinerede guard

BC Copenhagens spanske guard er også klar på endnu en sæson. Andy Ramírez imponerede igennem hele sidste sæson og var en af de vigtigeste spiller på holdet i sidste sæson.

Til klubbens Facebookside fortæller Andy Ramírez om hans beslutning om at tage en sæson mere i den danske hovedstad.

“Jeg glæder mig til at spille min anden sæson hos Copenhagen og være en del af deres vækst. Sidste år gjorde de et vidunderligt stykke arbejde, så jeg følte mig velkommen, og jeg kan nu sige, at BC Copenhagen virkelig er mit hjem. Jeg har mødt nogle fantastiske mennesker og opbygget nogle stærke relationer inden for kernen af denne organisation. Vi deler de samme ambitiøse mål, og vi vil ikke nøjes med andet, så jeg er overbevist om, at alt det arbejde, vi lægger i mørket, vil komme frem i lyset. Jeg elsker Danmark, og at spille med mine holdkammerater og folkene bag denne klub, så jeg er spændt på at komme i gang,” fortæller Andy Ramírez til BC Copenhagens Facebookside.

Den rutinerede guard havde en imponerede stat-line i forrige sæson. Han snittede 13,9 point, 4,8 rebounds, 5,2 assists og hele 2,8 steals per kamp.

Ramírez, Barfi og resten af BC Copenhagen åbner deres sæson i morgen, når Randers Cimbria venter.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Basketligaen

BC Copenhagen oplyser i et opslag på Facebook, at de har valgt at suspendere den 38-årige amerikaner Durell Vinson.

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.