BC Copenhagen overmander Holbæk-Stenhus i intenst opgør

Da Holbæk-Stenhus tog imod BC Copenhagen blev det en fedt opgør, men det blev de mere rutinerede spillere fra BC, som kunne fejre en sejr. Kampen sluttede 73-96.

BC Copenhagen var taget en tur til Holbæk, hvor Mathias Camions mandskab stod klar til at tage imod dem. Holdkortet hos Holbæk-Stenhus var ikke ændret, men gæsterne havde tilføjet en ny spiller. Tyson Tucker var blevet en del af BC-truppen. Han fik også en mere end godkendt start. BC Copenhagen vandt kampen med 73-96 over Holbæk-Stenhus.

Varm fra trepointsland

Det var gæsterne fra København, som hurtigt fik styr på kampen. De rutinerede kræfter hos BC etablerede et flot hul ned til Holbæk-Stenhus, der ikke havde held med scoringerne i starten af kampen.

I takt med, at den værst rust var slået af Holbæk-maskineriet, fik de hul på scoringerne. Godt ført an af Peter Beier-Christiansen, som flot kæmpede Holbæk-Stenhus op på siden af BC Copenhagen igen.

Der gik dog ikke længe, hvor stillingen var lige. For BC blev varme fra trepointsland, hvilket gav dem et komfortable hul ned til værterne fra Holbæk.

Til sidst i perioden fik Holbæk kæmpet sig til nogle flere point, men det blev gæsterne, der sluttede første periode med flest point.
Efter kampens første ti minutter var stillingen 14-25 til BC Copenhagen.

Succesen fortsætter

BC Copenhagen forsatte med de flotte procenter bag trepointslinjen i anden periode. BC’s Rasmus Winther ramte to treer lige efter hinanden, hvilket BC-bænken fejrede i stor stil. BC udbyggede deres føring, mens Holbæk-Stenhus kom til en del afslutninger, men ikke lykkedes med at omsætte dem til point.

Som minutter gik i perioden, viste BC, at de ikke ramte alt det sendte afsted fra distancen, men de havde forsat styr på kampen.

Holbæk’s Magnus Donsrud lavede et flot indhop, hvor han lynhurtigt lavede seks point.

På trods af den flotte point fra Donsrud, så sluttede anden periode 31-51 til BC Copenhagen.

BC i kontrol

Efter pausen fik begge mandskaber rigtig flot fra start. Pointene kom nemmere i for Holbæk-Stenhus, mens BC oftes svarede dem igen i den anden ende.

Tempoet var noget lavere, end i de to forgangene periode, hvilket det lignede, at det passe Holbæk helt fint.

Med fem minutter tilbage af tredje periode havde BC allerede lavet fem hold fejl, som betød endnu mere for tempoet. Holbæk svarede dem igen, men de havde svært ved at hente nok ind på gæsterne.

Til sidst i perioden startede Zidane Moore et af Holbæks flotteste perioder i kampen. Amerikaneren lavede point på stribe mod enden af tredje periode.

Stillingen inden kampens sidste ti minutter var 52-74 til BC.

Heftig periode

Det lidt langsommere tempo i tredje periode blev byttet ud i fjerde periode. Begge hold kom blæsende fra start. Hjemmeholdets Samuel Franco og Zidane Moore gjorde deres for at få hentet ind på BC’s føring, men BC var for stor en mundfuld.

I de sidste minutter af kampen sendte BC-træner, Jesper Krone, sine unge drenge på banen, så de kunne få lidt minutter på banen.

Kampen mellem Holbæk-Stenhus og BC Copenhagen sluttede 73-96 til de sortklædte københavnere.

Holdets topscorere

Det var en del spillere, der kunne have sluttet som kampens topscorer, men det blev Holbæk-Stenhus store profil, Zidane Moore, der endte kampen med flest point. Amerikaneren lavede 27 point i kampen. For BC Copenhagen var det Andy Ramírez, som lavede flest point. Han lavede 23 point.

Næste runde

Holbæk får ikke så længe til at komme sig over nederlaget. De skal allerede spille igen den 24. oktober, hvor de skal møde Team FOG Næstved. Den kamp bliver spillet klokken 19:15 i Næstved.

BC Copenhagen får besøg af BMS Herlev i deres næste kamp. Opgøret mellem dem skal spilles den 27. oktober klokken 19:00.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Den tidligere danske landsholdsspiller Peter Møller har besluttet at stoppe sin karriere som aktiv basketballspiller i en alder af 30 år.

Svendborg Rabbits har skrevet under med den amerikanske college-spiller Malik Miller.

Sharif Barfi og Randers Cimbria har forlænget samarbejdet, så det nu løber frem til næste sommer.

Rasmus Blak spiller også i næste sæson i den spanske LEB Plata, hvor han har skrevet under på en kontrakt med Ponferrada.

Bears Academy har forlænget aftalen med deres kaptajn, Malthe Bjerregaard.

19-årige Andreas Holst fortsætter endnu en sæson som spiller for både Bakken Bears og Bears Academy.

Svendborg Rabbits har hentet 26-årige Olamide Pedersen til klubben. Den danske forward kommer til klubben fra et ophold i Tyskland.

Randers Cimbria har forlænget aftalen med Gustav Rønneholt med endnu en sæson.